Sendoso: Nggabungake Keterlibatan, Akuisisi, lan Retensi nganggo Email Langsung

Otomatis Kirim Sendoso Otomatis

Nalika aku kerja ing platform SaaS utama, salah sawijining cara efektif sing digunakake kanggo mindhah lelungan pelanggan yaiku ngirim hadiah sing unik lan terkenal kanggo target pelanggan. Nalika biaya per transaksi larang, investasi kasebut ngasilake investasi sing luar biasa.

Kanthi lelungan bisnis lan acara dibatalake, para pemasar duwe sawetara opsi winates kanggo nggayuh prospek. Ora kalebu kasunyatan manawa perusahaan nggawe swara luwih akeh liwat saluran digital. Mail langsung bisa munggah ing ndhuwur swara, luwih dhuwur 30x tingkat respons email.

Yen sampeyan bisa narik kawigaten para pamirsa kanthi insentif sing nyenengake, nyata, lan pengaruh, sampeyan bisa nerusake perjalanan. Sendoso minangka panyedhiya layanan kasebut - saka pilihan produk, kanthi otomatis, nganti integrasi transaksi, kanthi tuntas. Strategi iki dikenal minangka otomatisasi pemasaran surat langsung.

Asile apik banget, klien Sendoso wis entuk:

  • 22% nambah penghasilan saben kesempatan
  • 35% nambah konversi menyang rapat
  • 60% tingkat respons saka paket sing dikirim
  • 450% ngasilake bathi saka transaksi ditutup
  • Tambah 500% ing tarif sing cedhak

Gambaran Umum Sendoso

Nggunakake validasi alamat, Sendoso bisa ngirim prospek utawa pelanggan produk sing dipersonalisasi, egift, rusak, utawa produk apa wae sing ana ing Amazon. Platform kasebut uga digabung karo platform otomatisasi pemasaran utama, platform keterlibatan penjualan, CRM, platform keterlibatan pelanggan lan platform e-commerce.

Optimalake Lelungan Panuku

  • Kesadaran - kirim kertu pop-up 3D, notebook bermerek, tas tote, charger portebel, utawa barang swag cilik liyane kanggo mlebu ing radar wong.
  • kaputusan - Nganggo akun target kanthi efektif kanthi ngirim mail dimensi utawa jaket bermutu sing nampilake logo sampeyan.
  • Pertimbangan - Inspirasi minat lan maksud ing antarane para pamirsa kanthi mail video khusus utawa panganan manis sing nampilake logo sampeyan.

Akselerasi Corong Penjualan Sampeyan

Sawetara conto produk sing bisa kanthi otomatis dikirim:

  • Pembuka Pintu - Langsung menyang mejane wong liya tinimbang gelut ing kothak mlebu karo item sing hyper-personalisasi saka Amazon kanthi cathetan tangan sing dipikirake.
  • Akselerator Deal - Ngencengi hubungan lan ngrampungake obrolan negosiasi nganggo botol anggur sing disesuaikan karo logo perusahaan sampeyan.
  • Pembuat Rapat - Melu sawetara wong sing njupuk keputusan sekaligus kanthi ngirim cupcakes, cookie, utawa panganan manis liyane sing bisa dituduhake kabeh kantor.

Nggunakake Sendoso, perusahaan piranti lunak kanggo keterlibatan online nganti offline,bisa mbangun pipa $ 100M lan bathi $ 30M saka siji kampanye. Dheweke ngirim 345 bundel menyang akun ABM, kalebu kertu hadiah, hadiah manis, infographic Impact Total Ekonomi, ringkesan eksekutif Total Economic Impact, lan cathetan tulisan tangan.  

Integrasi produksi kalebu Salesforce, Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Pardot, Eloqua, Hubspot, Outreach, Salesloft, SurveyMonkey, Influitive, Shopify lan Magento.

Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan cara pemasaran pribadi 1: 1 bisa nggawe kesadharan merek sing migunani lan nggawe pipa pasca COVID, njaluk demo Sendoso.

Nyuwun Demo Sendoso

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.