Sendgine: Atur Sepur Pikirane

logo sendgine

Yen sampeyan kejiret ing gunung kaya aku, bisa uga ana pangarep-arep. Sendgine nggabungake kemudahan panggunaan sing diarepake saka email kanthi kemampuan organisasi sing dipopulerake dening sistem manajemen proyek, nyedhiyakake platform adhedhasar web kanggo pangguna sing nduweni kabeh kebutuhan kanggo nggayuh kolaborasi.

Sendgine

Daripada ngatur proyek, Sendgine ngenalake Sepur Panginten, ing endi file, pesen, acara lan to-dos mili bebarengan menyang target tartamtu. Platform kasebut ngidini pangguna nggawa file gedhe menyang lan saka aplikasi cloud liyane kayata Dropbox lan Facebook kanthi gampang.

Ing saben Sepur, pangguna bisa mbusak awake dhewe saka obrolan, mateni kabar email lan seluler kanthi fitur bisu, utawa target kabar kabar menyang wong tartamtu kanthi fitur sing sepi, lan ngrampungake kekacoan kothak mlebu. Sendgine uga ngirit wektu, ruang hard drive, lan panggunaan data seluler kanthi ngidini pangguna ndeleng file kanthi klik siji lan pratinjau dokumen tanpa kudu didownload.

File lan pesen ing Sendgine bisa disimpen lan dikirim nganggo proteksi “aman +”. Fitur iki nyedhiyakake fitur privasi tambahan sing biasane ora kasedhiya karo email kanthi nggabungake enkripsi istirahat kanthi watesan informasi sing ditampilake ing kabar email.

Sendgine nawakake lengganan gratis lan mbayar. Kanthi rencana gratis, anggota diwiwiti kanthi telung Sepur gratis saben wulan lan nampa tambahan Sepur gratis kanggo saben pangguna anyar sing mlebu (nganti 20 Sepur gratis anyar saben wulan). Rencana keanggotaan kalebu $ 8 saben wulan (Rencana Lite) nganti $ 19 saben wulan (Pro Plan). Ing Rencana Pro, pangguna bisa miwiti nomer Sepur tanpa wates.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.