Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail

Microsoft Office 365 SMTP WordPress

Yen sampeyan lagi mlaku WordPress minangka sistem manajemen konten sampeyan, sistem kasebut biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email (kaya pesen sistem, pangeling sandhi, lsp) liwat host sampeyan. Nanging, iki dudu solusi sing disaranake amarga ana sawetara sebab:

  • Sawetara host nyatane mblokir kemampuan ngirim email metu saka server supaya dudu target kanggo peretas kanggo nambah malware sing ngirim email.
  • The email that comes from your server typically isn’t authenticated and validated through email deliverability authentication methods like SPF or DKIM. Iki tegese email kasebut bisa uga diterusake langsung menyang folder sampah.
  • You don’t have a record of all the outbound emails that are pushed from your server. By sending them via your Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail akun, sampeyan bakal duwe kabeh ing folder sing sampeyan kirim - supaya sampeyan bisa mriksa pesen apa sing dikirim situs sampeyan.

The solution, of course, is to install an SMTP plugin that sends your email out of your Microsoft account instead of just being pushed from your server. Additionally, I’d recommend that you set up a misahake akun pangguna Microsoft just for these communications. This way, you don’t have to worry about password resets that will disable the ability to send.

Pengin nyiyapake Gmail Nanging? Klik ing kene

Plugin WordPress SMTP WP Gampang

Ing dhaptar ing plugins WordPress paling apik, kita dhaptar ing Gampang WP SMTP plugin minangka solusi kanggo nyambungake situs WordPress menyang server SMTP kanggo keasliane lan ngirim email sing metu. Iku gampang digunakake lan uga kalebu tab tes dhewe kanggo ngirim email!

Setelan kanggo Microsoft gampang banget:

  • SMTP: smtp.office365.com
  • Mbutuh SSL: Ya
  • Mbutuhake TLS: Ya
  • Mbukak Otentikasi: Ya
  • Port kanggo SSL: 587

Here’s how it looks for one of my clients, Royal Spa (I’m not displaying the fields for username and password):

setelan microsoft smtp wordpress

Kirim Email Tes karo Plugin SMTP WP sing Gampang

Tempel sandhi sing digawe Easy WP SMTP lan bakal diotentikasi kanthi bener. Coba email, lan sampeyan bakal weruh manawa dikirim:

email nyoba kirim smtp wordpress

Saiki sampeyan bisa mlebu menyang akun Microsoft, bukak folder sing Dikirim, lan priksa manawa pesen sampeyan dikirim!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.