YaySMTP: Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail

wordpress smtp plugin kanggo Outlook hotmail urip microsoft

Yen sampeyan lagi mlaku WordPress minangka sistem manajemen konten sampeyan, sistem kasebut biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email (kaya pesen sistem, pangeling sandhi, lsp) liwat host sampeyan. Nanging, iki dudu solusi sing disaranake amarga ana sawetara sebab:

  • Sawetara host nyatane mblokir kemampuan ngirim email metu saka server supaya dudu target kanggo peretas kanggo nambah malware sing ngirim email.
  • Email sing asale saka server sampeyan biasane ora diverifikasi lan divalidasi liwat metode otentikasi pangiriman email kaya SPF or DKIM. Iki tegese email kasebut bisa uga diterusake langsung menyang folder sampah.
  • Sampeyan ora duwe cathetan kabeh email metu sing disurung saka server sampeyan. Kanthi ngirim liwat Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail akun, sampeyan bakal duwe kabeh ing folder sing sampeyan kirim - supaya sampeyan bisa mriksa pesen apa sing dikirim situs sampeyan.

Solusine, mesthine yaiku nginstal plugin SMTP sing ngirim email sampeyan metu saka akun Microsoft tinimbang mung disurung saka server sampeyan. Kajaba iku, aku nyaranake sampeyan nyiyapake a misahake akun pangguna Microsoft mung kanggo komunikasi kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan ora prelu repot maneh tembung sandhi sing bakal mateni kemampuan ngirim.

Pengin nyiyapake Gmail Nanging? Klik ing kene

Plugin WordPress YaySMTP

Ing dhaptar ing plugins WordPress paling apik, kita dhaptar ing YaySMTP plugin minangka solusi kanggo nyambungake situs WordPress menyang server SMTP kanggo otentikasi lan ngirim email metu. Gampang digunakake lan uga kalebu dashboard email sing dikirim uga tombol tes sing gampang kanggo mesthekake yen sampeyan wis dikonfirmasi lan dikirim kanthi bener.

Nalika gratis, kita ngalih situs lan situs klien kita menyang plugin mbayar iki amarga nduweni fitur laporan sing luwih apik lan akeh integrasi liyane lan fitur kustomisasi email ing suite plugin liyane. Kanthi plugin SMTP WordPress liyane, kita terus ngalami masalah karo otentikasi lan kesalahan SSL sing ora kita lakoni karo Plugin YaySMTP.

Sampeyan uga bisa nyiyapake YaySMTP kanggo Sendgrid, Zoho, Mailgun, SendinBlue, Amazon SES, SMTP.com, Postmark, Mailjet, SendPulse, Pepipost, lan liya-liyane. Lan, perusahaan induk YayCommerce, wis plugins Fantastic kanggo ngatur Panjenengan WooCommerce email.

WordPress SMTP Setup Kanggo Microsoft

Setelan kanggo Microsoft gampang banget:

  • SMTP: smtp.office365.com
  • Mbutuh SSL: Ya
  • Mbutuhake TLS: Ya
  • Mbukak Otentikasi: Ya
  • Port kanggo SSL: 587

Mangkene carane nggoleki situsku (aku ora nampilake kolom kanggo jeneng pangguna lan sandhi):

Setel Microsoft kanggo email WordPress metu nggunakake Plugin SMTP - YaySMTP

Authentication Factor Dua

Masalahe saiki otentikasi. Yen sampeyan wis ngaktifake 2FA ing akun Microsoft, sampeyan ora bisa mung ngetik jeneng pangguna (alamat email) lan sandhi ing plugin. Sampeyan bakal entuk kesalahan nalika nyoba sing ngandhani yen sampeyan butuh 2FA kanggo ngrampungake otentikasi layanan Microsoft.

Nanging, Microsoft duwe solusi kanggo iki… disebut Sandhi Aplikasi.

Sandi Aplikasi Microsoft

Microsoft ngidini sampeyan nggawe sandhi aplikasi sing ora mbutuhake otentikasi rong faktor. Iki minangka tembung sandi gaya siji-tujuan sing bisa digunakake karo klien email utawa platform pihak katelu liyane… ing kasus iki, situs WordPress sampeyan.

Kanggo nambah Sandi Aplikasi Microsoft:

  1. Mlebu menyang Kaca verifikasi keamanan tambahan, banjur pilih Sandi app.
  2. pilih nggawe, ketik jeneng app sing mbutuhake sandhi app, banjur pilih Sabanjure.
  3. Nyalin sandhi saka Sandi app sampeyan kaca, banjur pilih Cedhak.
  4. Ing Sandi app kaca, priksa manawa app sampeyan wis kadhaptar.
  5. Bukak plugin YaySMTP sing digawe sandhi app banjur tempel sandhi app.

Kirim Email Test Kanthi Plugin YaySMTP

Gunakake tombol test lan sampeyan bisa langsung ngirim email test. Ing dashboard WordPress, sampeyan bakal bisa ndeleng widget sing nuduhake manawa email kasebut sukses dikirim.

widget dashboard smtp kanggo yaysmtp

Saiki sampeyan bisa mlebu menyang akun Microsoft, bukak folder sing Dikirim, lan priksa manawa pesen sampeyan dikirim!

Unduh Plugin YaySMTP

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo YaySMTP lan YayCommerce uga minangka pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.