Semrush Ningkatake Analisis Pay Per Klik kanggo Pesaing

teks semrush vs media

Kita wis dadi penggemar lan afiliasi Semrushwis pirang-pirang taun kepungkur. Dheweke terus ningkatake penawaran lan nambah kapabilitas panangkepan data, menehi wawasan sing luar biasa babagan visibilitas mesin telusuran klien. Bubar, Semrush meningkat sing Laporake Pay Per Click - nyediakake gambaran lan sejarah sing jelas babagan perusahaan sing sampeyan saingan karo pemasaran mesin telusuran kanthi mbayar.

laporan semrush-mbayar-telusuran-kompetitif

Mangkene fitur utama laporan Adsense sing dianyari:

  • Tren Umum Adsense - Iki mbantu sampeyan ngerti manawa pesaing nggunakake Adsense utawa ora lan menehi pangerten babagan kegiatan sing kepungkur.
  • Jinis pesaing Ads nggunakake - Bagan pie nggawa data sekilas babagan Iklan pesaing sing paling digunakake. Kanthi ngeklik siji jinis Iklan, sampeyan bakal diterusake ing laporan rinci.
  • Dhaptar Domain sing diterbitake Ads - Telusuri situs web sing digunakake pesaing kanggo promosi Adsense. Sampeyan bisa ndeleng laporan rinci kanthi jumlah Ads sing ditampilake ing saben situs web.
  • Neliti Teks Iklan Pesaing - Sinau teks pesaing sing diterbitake ing Adsense, nyolong praktik paling apik, lan adaptasi karo kampanye mbesuk.
  • Priksa Media Kompetitif - Saiki sampeyan bisa ngerti persis jinis media sing digunakake pesaing lan sampeyan bisa ndeleng produk sing diiklanake ing spanduk.
  • Analisis Kaca Landing Kompetitif - Sinau luwih lengkap babagan kaca landas para pesaing kanggo nambah efisiensi Adsense. Ing Semrush, sampeyan uga duwe kemampuan kanggo nemtokake sing paling populer.

Komentar siji

  1. 1

    Aku wis ngomong karo akeh perusahaan PPC, nanging sing paling penting sing bisa ditindakake kanggo kampanye pemasaran sampeyan yaiku kaca kebangkrutan. Coba asil perusahaan iki mimpin, nelpon ing 256-398-3835. Dheweke dadi perusahaan pemasaran sing paling apik amarga ora mung nggawe kampanye ppc sing solid kanggo sampeyan, nanging uga nggawe kaca kebangkrutan, CRO lan pemasaran ulang sing kabeh 100% unsur penting kanggo kampanye pemasaran online sing sukses. Umume perusahaan ngedol sampeyan 1 barang kayata CRO, utawa mung PPC, utawa mung popup, lan liya-liyane. unsur ing marketing online, sampeyan butuh kabeh paket, lan banjur ngasah / ngoptimalake saka ing kono.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.