Semrush Nambah Alat kanggo Nggawe Situs Sampeyan lan Temokake Masalah HTTPS

https checker

Yen sampeyan kudu nggunakake alat pangembang browser kanggo nyoba nglacak gambar nakal utawa nyakup gambar sing ora aman, sampeyan bakal ngerti manawa frustasi kasebut. Bejo kanggo kita, wis ana update sing apik kanggo Semrushlengkap Situs Situs - tambahan an Pamriksa HTTPS.

pamriksa https semrush

Sampeyan saiki bisa nindakake mriksa HTTPS sing jero sing nutupi 100 persen rekomendasi keamanan Google.

Napa HTTPS Penting banget?

Pindhah saka HTTP menyang HTTPS ora mung kepenak, nanging kudune uga kudu ana. HTTPS dileksanakake kanggo nglindhungi privasi lan integritas data sing diijolake ing antarane browser lan situs web: cookie, login lan sandhi, rincian kertu bank, lan liya-liyane. Pengunjung bakal luwih tresna sampeyan yen duwe HTTPS, amarga bakal ngrasakake luwih aman ngetik data ing situs web sampeyan.

Napa HTTPS Perlu Dipriksa

Proses migrasi saka HTTP menyang HTTPS minangka perjalanan sing angel banget, lan kajaba sampeyan nindakake HTTPS kanthi bener, kabeh upaya kanggo dadi dewa keamanan bakal muspra. Kesalahan sing paling umum kalebu:

  • Sertifikat kadaluwarsa
  • Sertifikat pangguna kanggo jeneng situs web sing salah
  • Dhukungan indikasi jeneng server sing ilang (SNI)
  • Versi protokol lawas
  • Elemen keamanan campuran.

Ora kaya cek implementasi HTTPS liyane, Semrush ngandhani persis ing endi lan jinis kesalahan apa sing sampeyan tindakake lan kepiye cara ndandani. Pemeriksa HTTPS Audit Situs nduweni antarmuka sing ramah pangguna kanthi kabeh cek ditampilake kanthi cara sing jelas. Paling apik, cek digawe adhedhasar Rekomendasi implementasi HTTPS Google.

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Semrush

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.