Masalah karo Web 3.0 isih ana

Depositphotos 50642235 m 2015

Ngategorikake, nyaring, menehi tandha, nglumpukake, nggoleki, ngindeks, nyusun, format, nyorot, jaringan, ngetutake, nggabungake, seneng, tweeting, nggoleki, nuduhake, menehi tetenger, nggali, kesandhung, ngurutake, nggabungake, nglacak, ngubungake… pancen nglarani.

Evolusi Web

  • Web 0: Ing taun 1989 Tim Berners-Lee saka CERN ngusulake mbukak Internet. Situs web pisanan ditampilake ing taun 1991 kanthi World Wide Web Project.
  • Web 1.0: Ing taun 1999 ana 3 yuta situs web lan pangguna sing navigasi utamane liwat tembung lan direktori kaya Yahoo!
  • Web 2.0: Ing taun 2006 ana 85 yuta situs nanging situs interaktif, wiki lan media sosial wiwit digawe nalika pangguna bisa melu pangembangan konten.
  • Web 3.0: Ing taun 2014, ana luwih saka milyar situs web sing ana ing sistem telusuran lan komunikasi sing cerdas, umume amarga struktur lan tag kanthi efektif kanggo teknologi menyang konsumen, indeks, lan golek informasi kanggo pangguna.
  • Web 4.0: Kita mlebu tahap sabanjure Internet ing endi kabeh wis ana gandhengane, sistem sinau mandhiri, kabutuhan dipersonalisasi lan dioptimalake, lan web dadi tenunan ing urip kita, kaya distribusi daya luwih saka setaun kepungkur.

Aku mbadek yen taun 2010 bakal dadi taun penyaringan, personalisasi, lan optimalisasi. Dina iki, aku ora yakin manawa kita wis cedhak - bisa uga isih pirang-pirang taun. Intine yaiku sing dibutuhake saiki, sanadyan. Suwarane wis rame.

Pariwara program, intelijen buatan, lan pembelajaran mesin kabeh disedhiyakake ing cloud kanggo nyoba ningkatake relevansi lan target komunikasi. Sing dadi masalah yaiku kabeh teknologi sing digunakake dening perusahaan kanggo ngontrol komunikasi menyang pangguna pungkasan. Iki pancen mundur ... kita butuh sistem supaya pangguna bisa gampang ngontrol informasi sing diwenehi lan cara menehi panganan.

Google umure 20 taun lan isih mung search engine, mung nyedhiyakake data bisu sing diindeks ing tembung kunci sing cocog karo pitakon sampeyan. Aku kepengin banget ana wong sing mbangun golek mesin sabanjure ... Aku bosen nggoleki, ta? Muga-muga, ing adopsi massal teknologi swara bakal nggawe inovasi ing arena iki - Aku ora bisa mbayangno konsumen bakal sabar banget muter pirang-pirang asil kanggo nemokake sing digoleki.

Perusahaan kaya Firefox, Google, lan Apple bisa uga ngrewangi. Dening gawan default pelacakan iklan dipateni sawise dipasang, nanggung tanggung jawab ing pangguna. Minangka pemasar, bisa uga aku pengin konsumen lan bisnis mandheg ngrungokake aku. Nanging yen aku ora ana gandhengane lan ngganggu, iku pancen kudu ditindakake. Pemasar isih mesthi default kanggo ngirim pesen menyang kabeh wong banjur segmen lan nyaring pesen.

GDPR bisa uga ngrewangi. Aku ora ngerti apa pengaruhé GDPR dhisikan pesen opt-in ing perusahaan, nanging aku rumangsa ngrusak banget. Sanajan aku yakin iku abot, pancen bakal nggawe para pemasar luwih apik tinimbang kita. Yen kita pancen prihatin babagan kabeh pesen sing dikirim, nalika ngirim, lan regane sing diwenehake menyang saben prospek utawa pelanggan - aku yakin bakal ngirim sebagian. Lan yen konsumen ora dikebom, mula bisa uga ora menehi peraturan sing abot kaya iki.

Aku mikir manawa perusahaan teknologi sing ngrungokake lan nganggep prospek lan pelanggan kanthi pakurmatan, njamin nilai liwat komunikasi, pungkasane bakal dadi pemenang Web 3.0. Yen ora, kita bakal nyelehake Web 4.0 (Internet of Things) tanpa jaring pengaman.

5 Komentar

  1. 1

    Aku nyoba nggawe mesin pencari. Daripada ora ngandelake komputer kanggo nyaring data sing ora kabentuk sing cocog karo sampeyan, mesin pencari kasebut gumantung ing jaringan sosial sampeyan.

    Overload tembung kunci nggawe monster kompleksitas Frankenstein. Saiki ora cukup bisnis cilik duwe situs web, dheweke kudu duwe ahli SEO nyusun konten lan metadata kanggo nyenengake algoritma Google. Iki gendheng.

    Muga-muga teknologi Tepat Wektu kalebu mine bakal mbantu * nemokake * apa sing sampeyan karepake, yen sampeyan pengin lan kita bisa lolos saka tembung kunci neraka.

    Bales yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap. Aku ora pengin spam karo jeneng perusahaan utawa situs webku. Kabeh babagan "milih".

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Aku babar pisan ora setuju. Ya, data akeh banget yen sampeyan nggunakake teknik statistik tradisional kanggo masalah semantik. Google nindakake iki - ngasilake asil sing dawa banget lan pangguna frustasi.

    Bidang heuristik adaptif sing ana saiki luwih bisa ditrapake kanggo semantik tinimbang sing dibahas ing video kasebut.

    Liyane sing kudu diikuti… Saiki, kita lagi ngrampungake.

    Matur nuwun kanggo posting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.