Selz Plugin: Gawe Postingan Blog lan Pembaruan Sosial dadi Penjualan

selz wordpress

Selz minangka kemajuan gedhe ing e-commerce, nyedhiyakake antarmuka panganggo sing resik lan sederhana kanggo adol barang (unduhan fisik utawa digital) ing sosial utawa liwat situs utawa blog sampeyan.

Semat saka paltforme ditindakake kanthi a widget or tombol tuku. Yen ditekan, pangguna bakal digawa menyang situs sing aman lan bisa ndownload utawa pesen produk sing dijaluk. Ora perlu integrasi pembayaran sing rumit, nginstal sertifikat aman, utawa nginstal platform e-commerce.

Saiki Selz ngluncurake a Plugin E-niaga WordPress sing nggawe luwih gampang monetisasi blog utawa situs WordPress.

Kanthi Selz, ora ana biaya saben wulan, ora ana biaya tambahan kanggo "ekstensi" - mung biaya sing didol saben didol. Adol download digital saka situs WordPress uga gampang. Selz bakal dadi host file sampeyan kanthi gratis lan bakal ngirim ebook, PDF, video utawa file kanthi otomatis nalika ana sing tuku.

Fitur tambahan saka Selz:

  • Toko online - Toko sampeyan dhewe, ora ana situs web, ora ana biaya, ora ana konfigurasi.
  • Facebook nyimpen - Tambahake toko anyar menyang kaca Facebook. Ayo penggemar sampeyan toko langsung ing Facebook.
  • Multiple jaringan - Kirim menyang profil Facebook, kaca Facebook, Twitter, Pinterest, utawa blog saka sak panggonan.
  • Download utawa Pangiriman - Link download sing aman kanggo item digital. Pilihan pangiriman kanggo fisik.
  • Statistik sosial - Deleng sekilas saka ngendi penjualan sampeyan.
  • Multi mata uang - Proses transaksi ing luwih saka 190 mata uang, mbayar kabeh mata uang utama; AUD, USD, EUR, GBP, lsp.

selz-pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.