Ndhukung Sponsor tanpa Adol Nyawa Sampeyan

malaekat setan

tanpa sponsor, kita ora bakal duwe blog. Iki tegese sampeyan entuk manfaat saka sponsor uga! Kanthi dana sponsor, kita bakal terus bisa nambah desain situs, ngluncurake versi seluler lan tablet, duwe podcast sing kuat lan terus ngupayakake fitur-fitur anyar - kayata nganyari program email lan nggawe aplikasi seluler anyar. Investasi kasebut, mesthine uga mbantu sponsor nalika terus berkembang lan makmur.

Investasi bisa lunas. Saiki kita duwe sponsor maneh lan blog wis akeh tuwuh. adage saiki rangking kita nomer 79 ing jagad iki babagan blog pemasaran ... ora lemu lan munggah udakara 100 posisi ing taun kepungkur! Lan ana akeh blog ing dhaptar sing ora fokus ing pemasaran, mula kita bangga karo prestasi kasebut.

Sponsor, nganti saiki, uga wis dadi gaweyan paling nguntungake sing ditindakake nganti saiki. Nalika pariwara nyedhiyakake atusan dolar, sponsor dadi ewonan. Dudu kerja sing gampang. Sponsor kita entuk akeh perawatan sing trampil. Saka desain infografis, konsultasi pemasaran, nyebutake ing presentasi lan undhuhan, lan ing endi wae liya, kita bisa milih produk lan layanane…. Lan kita ora nate entuk sponsor sing kontroversial. Sawise ana wong sing menehi sponsor kategori, dheweke duwe sponsor nalika dheweke pengin.

Nalika fokus kanggo mesthekake sukses sponsor, nanging ora bakal adol jiwa.
malaekat setan

Para pamiarsa blog kaya, penggemar lan tindakake amarga kita wis nggawe kapercayan lan panguwasa ing ruang pemasaran. Iki tegese, nalika pengin njamin sukses para sponsor, kita kudu ati-ati karo sawetara perkara:

  1. Kita kedah tansah nyampekano manawa ana hubungan sing dibayar karo para sponsor. Kita ngupayakake manawa saben nyebutake ana tembung "klien"… manawa para pamirsa ngerti manawa dheweke klien.
  2. Kita kudu ati-ati babagan sponsor sing ana. Kita wis ati-ati banget supaya ora nawakake sponsor menyang perusahaan laku, produk utawa layanan sing bisa dipertanyakan.
  3. Kita kudu tetep vendor agnostik nalika nglaporake informasi industri sing pantes. Yen pesaing sponsor ngluncurake fitur sing luar biasa, kita kudu ngandhani pamirsa.

Yen duwe risiko salah sawijining perkara kasebut, kita bakal entuk kapercayan lan panguwasa sing bakal ditindakake sajrone dasawarsa. Lan yen kita ilang kapercayan lan panguwasa, kita bakal kelangan pamirsa. Lan yen kita bakal kelangan pamirsa, kita bakal kelangan sponsor! Aku ora masalah nerangake sponsor yen aku nuduhake informasi babagan produk utawa layanan sing kudune diwartakake.

Bubar iki, aku ngomong karo blogger tamu blog industri utama sing ora bakal nerbitake postingan blog amarga konflik karo sponsor. Aku ora maca blog kasebut maneh. Sajrone dikelola dening blogger sing nolak postingan kasebut, aku ora bakal maca maneh. Dheweke ilang apa sing paling penting kanggo aku ... kapercayan lan panguwasa sing dakkarepake. Siji mogok, dheweke metu.

Aja nganti adol nyawane dadi sponsor!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.