Jual Online: Ndeteksi Pemicu Prospek sing Sampeyan Beli

pemicu tuku online

Salah sawijining pitakon sing paling sering dakrungu yaiku: Kepiye sampeyan ngerti pesen sing bakal digunakake kanggo kaca kebangkrutan utawa kampanye pariwara? Pitakon sing bener. Pesen sing salah bakal ngatasi desain sing apik, saluran sing bener, lan uga hadiah sing apik.

Wangsulane, mesthine gumantung saka prospek sampeyan ing siklus tuku. Ana 4 langkah utama kanggo njupuk keputusan tuku. Kepiye sampeyan bisa ngerti endi prospek sampeyan? Sampeyan kudu ngenali tuku micu.

Kanggo nggayuh pemicu tuku kasebut, ayo gunakake conto sing bisa kita lakoni: blanja ing mall.

Sinau babagan Tuku Trigger ing Mal

Pengalaman blanja paling apik yaiku ing mall. Dheweke pancen pancen apik banget kanggo ngowahi sampeyan saka jiwa sing ngumbara, dadi pelanggan. Dadi, ayo ndeleng kepiye sesambungane karo sampeyan lan sinau sawetara piwulang babagan ngenali pemicu tuku.

Coba elinga yen sampeyan ndeleng toko sing durung nate mlebu, lan nuli lenggah ing njaba nalika ndeleng. Mungkin sampeyan ing mall ndeleng tandha sing nyoba ngerti sapa sejatine lan apa sing ditindakake. Sadurunge sampeyan ora milih nggawe bisnis kasebut, umume loitering.

Minangka istilah sing kuat, nanging luwih becik nerangake manawa bagean awal saka interaksi apa wae. Istilah iki ditrapake kanggo wong sing teka ing situs web banjur pop maneh; istilah 'tingkat bouncing dhuwur' digunakake kanggo nggambarake kedadeyan iki. Iki yaiku Loiterers, ora malah prospek tenan ing tahap iki. Dheweke minangka wong sing nembe teka-teki, mula kita bakal nambah pelanggan kanthi tahap kasebut.

Cara Berinteraksi Kanthi Loiterer: "Sinau Luwih Luwih"

Ajakan-tumindak sing pertama ing strategi pemasaran lan malah prospek sing paling ora nduweni kualifikasi mangerteni sing luwih lengkap. Undhangan dhasar iki dirancang kanggo dadi komitmen sing paling murah sing bisa sampeyan takon babagan prospek - cukup luangake wektu kanggo ngerteni luwih akeh.

The mangerteni sing luwih lengkap ajakan-ajakan uga salah sawijining strategi online sing paling umum digunakake kanggo entuk prospek menehi informasi. Kabeh pemasaran konten intine a mangerteni sing luwih lengkap strategi Apa wae tawaran gratis sing mulang babagan prospek sampeyan sing durung dingerteni sadurunge yaiku mangerteni sing luwih lengkap ajakan-ajakan.

iki mangerteni sing luwih lengkap panggilan-kanggo-tumindak bisa uga frase ana gandhengane karo bab sing sampeyan mulang. Contone, Situs web CrazyEgg ngandika Tampilake Meja Panasku sing sejatine mulang prospek sing anyar sing durung ngerti sadurunge.

Pemicu tuku sing sampeyan goleki yaiku wong sing nanggapi mangerteni sing luwih lengkap ajakan-ajakan. Dheweke ngunggahake tangan lan menehi ijin kanggo terus masarak menyang dheweke.

Elinga yen prospek sampeyan nanggapi amarga dheweke pengin sinau babagan apa-apa - dadi aja ndhelikake materi sales mangerteni sing luwih lengkap ajakan-ajakan. Yen sampeyan mikir yen prospek wis siyap tuku, wenehi a tuku saiki utawa ndandani iku ajakan-ajakan sing luwih cocog karo sing diarepake.

Pawulangan: Sampeyan butuh soko jelas lan kendel kanggo nerangake apa sing sampeyan a Loiterer.

Bali menyang Mal

Ayo dadi nganggep manawa ana bab toko sing narik sampeyan. Iki minangka titik nalika sampeyan mlebu toko amarga sampeyan mung nyoba ngerti apa sing kedadeyan utawa apa sing didol.

Sampeyan ngerti apa sing kedadeyan sabanjure. Penjual nyedhaki sampeyan lan takon apa sampeyan nggoleki. Tanggepan sampeyan meh otomatis,

"Aku mung nggoleki."

Aku ngarani a looker.

Wong sing lagi wae miwiti bisnis nanging ora ngerti manawa sampeyan duwe barang sing bakal dituku mung katon.

Nanging dheweke mung nggoleki amarga durung ngerti apa sing dikarepake utawa dibutuhake. Tugas toko yaiku nggawe kabeh cara supaya sampeyan bisa nemokake dhewe, amarga sampeyan bisa uga ora bakal melu karo salesman saiki.

A looker pancen seneng banget karo kesan pertama. Babagan iki emosional lan visual banget ing tahap iki. Mula, toko nyedhiyakake kasur kanthi sprei, meja, lan prabotan - dadi sampeyan bisa mbayangake ing omah sampeyan.

Dheweke ora mung numpuk kasur ing tembok lan nggawe sampeyan liwat.

Sampeyan uga kudu mbantu looker nggambarake uripe sawise nggunakake produk utawa layanan sampeyan.

Salesmen sing melu banget - lan kanthi kuat - ing tahap iki ora bakal tambah akeh pelanggan. Dheweke bakal ngoyak dheweke.

Nanging sing luwih penting, kajaba bisa mbayangno dheweke mlaku metu ing toko kasebut, dheweke bakal enggal budhal. Wektu kasebut larang banget lan kajaba ana barang ing toko iki sing menehi pengaruh, dheweke bakal terus maju.

Cara Melu Nggoleki: "Urip sing Luwih Apik"

Ajakan-ajakan iki minangka sing paling kita kenal ing iklan TV. Amarga sampeyan ora bisa tangi saka sofa lan tuku langsung, umume merek gedhe nyoba nggawe sampeyan luwih seneng tuku produke - yen pungkasane bisa ngrampungake.

Pikirake meh kabeh komersial bir sing nate sampeyan niliki. Sampeyan bakal dadi luwih seksi, duwe kanca liyane, luwih sugih…. sampeyan entuk ide.

Mesthi, ing urip sing luwih apik ngrampungake masalah, durung ana siji-sijine masalah sing sampeyan kenal.

Strategi pemasaran ing kene yaiku mung merek produk minangka nggawe urip sing luwih apik - apa tegese kanggo pelanggan sing sampurna. Dadi, ajakan-ajakan iki fokus ing felt kabutuhan, soko sing sampeyan butuhake, nanging durung verbalisasi utawa malah mikir babagan iki. Makaryakke ing tingkat emosi.

The looker paling nanggapi ing urip sing luwih apik ajakan-tumindak amarga dheweke pengin sing ditampilake sampeyan - sanajan dheweke ora ngira yen dikarepake sadurunge dheweke ketemu karo sampeyan. Iki minangka cara kritis kanggo mbantu prospek sampeyan ngerti kabutuhane - sanajan ora bisa dipocapake.

Aja nganggep ajakan-ajakan iki mung migunani ing pariwara TV. Iki uga kritis ing pemasaran langsung.

Yen prospek sampeyan ora langsung ngerti utawa percaya yen butuh kabutuhane, sampeyan kudu nuduhake kepiye produk utawa layanan sampeyan bakal nggawe urip sing luwih apik.

Gumantung saka sepira cepet sampeyan nggawe sampeyan yakin manawa sampeyan bisa nyedhiyakake urip sing luwih apik, sampeyan bisa uga duwe Entuk Urip Bebas Stres or Duwe Dhuwit Mbuwang Liyane ajakan-ajakan. Iki minangka pemasar langsung saka komersial bir.

Pemicu tuku ing kene nanggepi urip sing luwih apik ajakan-ajakan. Kanthi nanggepi prekara kasebut, dheweke wis ngunggahake tangan lan nuduhake manawa dheweke pancen pengin apa sing sampeyan tawakake. Mesthine, dheweke ora ngerti cara kerjane utawa regane regane; sampeyan isih kudu entuk hak kanggo nutup adol, nanging saiki sampeyan lagi mlaku kanthi bener.

Pawulangan: Sampeyan kudu ngecet sesanti kanggo looker kanthi katrangan babagan carane sampeyan bisa ganti uripe.

Browsing ing Toko Mall

Saiki bayangake manawa sampeyan nggoleki ing toko anyar iki lan dumadakan ana sing narik kawigaten.

Sampeyan ngerti yen sampeyan bisa uga pengin utawa mbutuhake. Iki bakal dadi titik yen sampeyan bisa milih ing rak, mriksa.

Ing jalur iki sampeyan mbandhingake lan mbandhingake. Sampeyan ndeleng rega, ndeleng tag lan ndeleng apa sing ana ing njero.

Saiki sampeyan dadi Shopper, tenan melu lan siyap njupuk keputusan babagan apa sing sampeyan butuhake.

Penting, sampeyan kudu nyathet, sadurunge titik iki, sampeyan bisa uga ora kepengin ngobrol karo salesperson. Lan sampeyan mesthi ora kasengsem karo fitur produk.

Toko kasebut pancen bisa miwiti Blanja kanthi nggawe gampang kanggo nyelarasake kabutuhan karo mupangate produke. Gampang diwaca, gampang digoleki.

Luwih becik, nyedhiyakake alat lan layanan khusus lan khusus sing nyambungake kebutuhan prospek karo mupangat sing sampeyan tawakake. Luwih personal, luwih apik.

Berinteraksi karo Shopper: "Ndandani"

Sadurunge prospek siyap tuku, dheweke asring pengin ngatasi masalahe - sing mesthi wae bisa menehi dhorong supaya dheweke tuku.

The ndandani iku ajakan-ajakan diarahake supaya masalah prospek sampeyan ilang.

Cepet Sprout wis gedhe ndandani iku ajakan-tumindak ing kaca ngarep.

Dheweke ngerti masalah kasebut: sampeyan ora duwe cukup lalu lintas.

Pengin ndandani? Banjur ndhaptar.

The ndandani iku ajakan-ajakan bisa nyebabake adol, nanging luwih asring sadurunge.

Sampeyan bakal bisa ndeleng akeh bisnis nggunakake ndandani iku ajakan-ajakan meh langsung. Ora apa-apa, yen masalah sing sampeyan coba rampungake pancen jelas mula kudu dikenalake.

Nanging kanggo akeh pamilik bisnis, masalah kasebut bisa uga ora jelas. Kaping pirang-pirang prospek kita ngrasakake lara, nanging ora ngerti saka endi rasa lara kasebut. Yen sampeyan kudu nerangake babagan prospek sampeyan, sampeyan bisa uga mlumpat ndandani iku telpon-kanggo-tumindak cepet banget.

The Shopper ngerti apa masalahe lan pengin dirampungake. Apa wae basa sing nyengkuyung dheweke supaya bisa ngatasi masalah kasebut dadi sarat.

Iki minangka ajakan-ajakan sing kuat lan asring bisa digunakake kanggo ngerti apa prospek sing sampeyan duwe lan cara paling apik kanggo mbantu dheweke.

Asring, ndandani iku ajakan-ajakan teka ing klompok kanthi prospek milih sing cocog karo kabutuhane. Ing kene, strategi pemasaran yaiku ngurutake prospek kanthi segmen kebutuhan supaya sampeyan bisa ngarahake menyang solusi sing bener.

Pemicu tuku ing kene berinteraksi karo sampeyan ndandani iku ajakan-ajakan. Kanthi ngeklik, prospek sampeyan wis ngunggahake tangane lan nuduhake, ya sejatine duwe rasa lara sing sampeyan jelasake lan pengin cara supaya bisa ilang. Saiki, wayahe ngrembug babagan carane sampeyan nindakake.

Pelajaran: Sampeyan kudu nampilake keuntungan produk utawa layanan sampeyan kanthi cara sing cocog karo kebutuhan sampeyan Shopper - mung kasunyatane saiki, nanging ora suwe.

Pengin pitulung karo obrolan sales sing kudune diikuti ndandani iku ajakan-ajakan? Download Skrip Penjualan Tiket Tinggi gratis iki lan isi sing kosong kanggo nutup tawaran layanan tiket luwih dhuwur:

Download Skrip Penjualan Tiket Tinggi

Judhul Dhaptar Dhuwit Tunai

Yen keputusan kasebut positif, prospek sampeyan bakal pindhah dadi pembeli dadi Buyer.

Sing tuku yaiku wong sing siyap tuku.

Ing kene ritel misahake pemenang saka sing kalah. Kepiye rasane sampeyan ing toko nalika siyap tuku nanging ora bisa nemokake cash register? Utawa sing luwih ala, sampeyan nemokake, nanging ora ana sing nulungi sampeyan?

Apa sampeyan nate metu saka toko amarga sampeyan ora bisa tuku sing dikarepake?

Pengecer sing wis jelas golek kasir kanthi apik. Salah sijine ing papan sing jelas utawa sampeyan dikancani karo sawijining salesman sing bakal nggawa sampeyan ing kono kanthi pribadi.

Apa wae sing liya yaiku kegagalan pengalaman. Sampeyan ora bisa nambah pelanggan yen ora bisa tuku saka sampeyan.

Iki bisa uga jelas yen sampeyan duwe situs e-commerce. Nanging kadang produk utawa layanan mbutuhake sawetara langkah kanggo nutup kesepakatan kasebut.

Yen mangkono, aja "ndhelikake cash register." Priksa manawa prospek sampeyan ngerti carane dadi pelanggan.

Berinteraksi karo sing Tuku: "Tuku Saiki"

Ajakan-tumindak sing paling langsung lan umum yaiku sing ngarepake prospek mecut dompet: tuku saiki!

Sampeyan bisa ndeleng tuku saiki beda ukara ing macem-macem wilayah produk. Ing katalog e-commerce, sing diarani ajeg tumindak bisa luwih dhisik nyebut "Tambah menyang Kranjang." Nanging umume, kita njaluk prospek kanggo tuku barang sing ditambahake menyang kranjang.

Kaping liyane, tuku saiki bisa uga frase ing babagan produk sing pengin sampeyan tuku. Kayata Dadi Anggota utawa Mbangun Rencanaku. Jinis tembung iki luwih relevan lan khusus kanggo kahanan lan bisa ngundhakake tanggepan kanthi nggawe panjaluk karo panjaluk.

Kadhangkala tuku saiki ora ngemot dhuwit, nanging luwih becik prospek miwiti produk kanthi gratis. Variasi iki umum digunakake ing antarane model bisnis "freemium", produk sing duwe periode uji coba gratis, utawa jaminan dhuwit.

Ing kabeh kasus kasebut, ing tuku saiki ajakan-tumindak diarahake menyang prospek sing siyap ditindakake.

Gumantung ing produk utawa layanan sampeyan, iki bisa mbutuhake sawetara wektu kanggo berkembang. Ing babagan e-commerce, asring pangguna bisa pindhah Loiterer kanggo Buyer cepet banget, dadi an Tambah ing Kréta lan Wadhah Tuku ndadekake pangertèn.

Nanging kadang, sampeyan kudu nggawe kapercayan karo prospek lan tuku saiki ajakan-ajakan ing interaksi sing kapisan kakehan, cepet banget.

Nanging, bangun strategi pemasaran sing nggawe kapercayan luwih dhisik, banjur puck karo tuku saiki telpon-kanggo-tumindak sawise prospek menehi sinyal yen dheweke wis pindhah liwat kabeh fase tuku.

Pemicu tuku ing kene minangka pokok kabeh pemicu tuku; ngeklik ing tuku saiki tombol Mesthi wae, kaya sing sampeyan ngerteni, gaweyan sampeyan durung rampung. Sampeyan kudu duwe proses transaksi sing resik, asri, nolak bantahan pungkasan, lan rampung kanthi cara supaya gampang urusan karo sampeyan.

Akeh bisnis sing rusak amarga "garis dawa ing meja pembayaran" virtual - sanajan sampeyan ora duwe toko fisik.

Pelajaran: Sampeyan kudu nerangake cara transaksi bisnis karo Buyer; jelas babagan cara tuku produk lan nglakokake kanthi irit.

Campuran Kabeh 4 Telpon-Kanggo-Tindakan kanggo Ndeteksi Pemicu Tuku

Saben ajakan-ajakan kudu digunakake karo pamirsa sing cocog. Kita mbangun kapercayan lan kapercayan - kanthi alon - kanthi saben komunikasi utawa konten. Sampeyan kudu cocog karo konten karo ajakan-tumindak.

Sami apike banget yen telpon-kanggo-tumindak ing proses kasebut yaiku supaya prospek sampeyan bisa geser maneh.

Aja nyengkuyung pembeli supaya tuku banjur tindakake a Mangerteni liyane ajakan-ajakan.

Proses iki arep diwiwiti Loiterer liwat looker, kanggo Shopper, kanggo Buyer yaiku sing dak sebut migrasi. Kemampuan prospek kanggo milih melu bisnis ing level sing luwih jero lan luwih jero nganti milih dadi pelanggan.

Ing sawetara pangertene, sampeyan ora nambah pelanggan - lagi berkembang. Sampeyan mung cukup kanggo nyedhiyani apa sing dibutuhake - persis nalika mbutuhake - lan ndeteksi sinyal migrasi - pemicu tuku - nalika kedadeyan.
Nalika sinau nggunakake saben 4 panggilan-kanggo-tumindak karo pamirsa sing bener, sampeyan bakal bisa nemokake prospek liwat proses penjualan kanthi lancar lan kanthi kapercayan maksimal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.