Wayahe Nganggo Wajah Perang Sampeyan

pasuryan perang

Ana bedane antarane wong sing adol lan sing luwih cedhak. Aku yakin aku hebat salesman, nanging elek banget nyedhaki. Aku ngerti aku wis adol akeh pertunangan gedhe, nanging dudu wong sing nolak ink (tandatangan kontrak). Aku ora seneng nyuda ukuran kontrak utawa menehi tekanan supaya prospek mlebu luwih dhisik. Kanthi matur nuwun sanget, aku dikepung karo bakat ing gaweyan sing seneng banget.

Lemari kita bisa cepet ngerti kesempatan karo klien, mupangat aplikasi kita, lan menehi tekanan sing dibutuhake kanggo ngrampungake adol. Kayane kaya manipulasi - Aku setuju yen ora ngira yen kita pancen ngowahi sukses klien.

Kita wis ngerti manawa luwih akeh keterlibatan lan luwih cepet, luwih cepet bathi investasi kanggo klien - mula kita kalorone bakal seneng ing jangka panjang. Kita uga wis ngerteni kosok baline - para pelanggan sing luwih cilik mbutuhake perhatian lan asil ora cepet. Klien gedhe bisa ndeleng regane ing pirang-pirang minggu, klien cilik bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan.

Kanthi bobot resesi sing ditrapake kanggo kita, kita ditantang karo perusahaan sing duwe dolar kanggo nutup taun iki, nanging pancen kudu kepeksa dipercaya karo investasi. Perusahaan luwih seneng ora mbuwang babar pisan lan ora duwe risiko tuwuh, tinimbang mbuwang dhuwit kanthi kemungkinan ilang.

Iki nalika sampeyan butuh nyedhaki. Sing cedhak ora rega chop kanggo entuk adol, dheweke pasang pasuryan perang lan tantangan prospek kanggo nutup penjualan.

Minggu iki aku weruh ing tumindak. Kita wis nggarap prospek sing pancen bakal entuk bathi saka platform blogging kita, nanging dheweke isih mlaku nalika mlebu. Ukuran kontrak minangka bagian sekedhik saka anggaran umume, mula ora ana gayane. Mbalik investasi bakal kakehan tinimbang gaweyane liyane.

Kita nyedhaki dheweke pasuryan perang banjur lunga perang. Dheweke riset strategi saiki lan ngelingake prospek yen dheweke wis nandur modal akeh wektu lan energi menyang strategi sing ora ngasilake asil ... nada… lan kita beda. Semono uga obrolan sing cedhak karo pitakonan sing bener, "Apa sampeyan pengin terusake strategi sing gagal, utawa investasi strategi menang karo kita?". Tutup!

Muni angel, nanging iki wektu angel. Perusahaan saiki wis ngentekake anggaran 2008 saengga sampeyan bisa uga bisa nemokake yen adol wis cedhak lan resesi ora dadi masalah.

Ing taun 2009, luwih becik sampeyan perang amarga sampeyan kudu golek dolar anggaran sing bisa uga ora ana! Priksa manawa sampeyan nyewa lemari klambi - dudu wong sade - lan bisa uga ora cilaka. Bakat staf sales kita minangka bagean gedhe saka apa sing nyebabake pertumbuhan rekor saiki lan bakal terus tuwuh ing taun 2009.

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Awak waja ora bakal mbantu nutup adol, SBM! Aku ora pengin prospek wedi utawa wedi. Wedi minangka emosi sing lumpuh - utamane kanggo bisnis.

      Kosok baline, aku pengin dheweke yakin maneh. Masalah sing kita tingali karo ekonomi iki yaiku bisnis ngempet - sanajan kanggo kepentingan paling apik kanggo maju. Sales kudu nglawan rasa wedi kasebut.

      Matur nuwun kanggo nambah obrolan.

  2. 3

    Wah seneng banget yen krungu wong ngomong babagan bisnis ing kasunyatan NYATA. Kabeh sing dak rungokake yaiku Twitter iki, lan FriendFeed iku, lan pemasaran liwat situs web media sosial. Wenehi istirahat, umume pamilik bisnis pancen sibuk banget ing Twitter, amarga perusahaan sing duwe produk sing arep adol, sampeyan kudu ngerti proses penjualan saka ujung nganti ujung liyane, lan kalebu nutup, lan nutup minangka seni, ing endi sampeyan ora bisa wedi. Elingi, sing paling ala sing bisa diarani ora, lan mung siji maneh sing ora cedhak karo YES !!!!

    Preston Ehrler

  3. 5

    Pitakonku marang kabeh guru pemasaran kalebu Seth Godin yaiku apa sing bisa ditindakake kanggo masarake produk sampeyan sing bakal entuk bisnis lokal sing ukurane cilik? Saiki, aku menehi sampeyan latar mburi babagan aku, aku wis makarya ing Industri Layanan Keuangan udakara 17 taun ing NYC. Tugasku khusus golek dhuwit lan ngatur. Aku entuk jutaan sing dikelola liwat rong cara: Hosting seminar kanggo investor individu, lan eksekutif sing diarani perusahaan dagang sing umum. Akunku sing paling gedhe 45 mil… ora guyon. Saiki, aku duwe perusahaan desain web sing ngrancang situs sing regane udakara $ 3,000 utawa luwih. Apa saran sing nggawe aku bisa ketemu lan nutup luwih akeh pamilik bisnis? Aku wis nyoba mbayar per klik, ora ana gunane. Jaringan media sosial… ya bener, iku sing tak sebut G dadi G (Guru dadi Guru). Telpon sing adhem nggawe meh kabeh pelanggan, kajaba mung lisan. Menehi miring anyar lan seger….

  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.