SellerSmile: Napa Sampeyan Kudu Outsource Tim Dhukungan E-commerce

Dhukungan Pelanggan Outsource SellerSmile kanggo E-commerce

Nalika pandhemen nyerang lan pengecer ditutup, ora mung nyebabake toko eceran. Iki mengaruhi kabeh rantai pasokan sing uga menehi panganan para pengecer kasebut. Kula perusahaan konsultan transformasi digital nggarap pabrikan saiki kanggo mbantu mbangun tumpukan E-commerce lan Martech kanggo ndhukung a bisnis dropshipping langsung menyang konsumen. Iki minangka proyek sing tantangan amarga kita wis bisa nyambut gawe saka riset lan nggawe merek, nganti integrasi logistik.

Kanggo merek anyar mlebu industri iki ora gampang. Kita wis menehi saran yen dheweke kudu duwe sawetara strategi sing unggul:

  • Products - iki minangka pembeda amarga wis ngrancang lan nggawe fashion pirang-pirang dekade. Dheweke wis ngerti apa sing didol uga baris produk sabanjure sing kudu diluncurake.
  • Pangalaman pengguna – kita ngerti yen implementasine e-dagang kudu paling apik, mula kita wis nyebarake situs kasebut Shopify Plus lan digunakke uga-didhukung lan tema Shopify sing dioptimalake kanggo bisa saka.
  • Shipping lan bali - free shipping apik, nanging duwe tas bali siap-digawe kanggo item sing perlu bali iku kritis.
  • customer Service - pungkasan, nanging paling ora, duwe tim dhukungan kanggo ngawasi email, telpon, lan media sosial kanggo nggawe barang sing bener kanggo pelanggan bakal kritis.

Klien iki ora duwe merek sing mapan, mula saben strategi kasebut kudu diluncurake bebarengan. Iku cukup prasaja kanggo produk, pengalaman, lan pengiriman… nanging kepiye carane sampeyan miwiti tim layanan pelanggan? Inggih, sampeyan kudu jujur ​​outsource iku.

Napa Dhukungan Outsourcing?

Tim dhukungan outsourcing duwe pengalaman sing luar biasa sing bakal nambah nilai kanggo merek sampeyan. Keuntungan saka outsourcing tim sampeyan kalebu:

  • Ngurangi biaya kanggo nyewa karyawan utawa tim VA. Rega sing fleksibel lan disesuaikan. Ora ana kewajiban, ora ana biaya sing didhelikake.
  • Jangkoan tanpa kuwatir pitung dina saben minggu. Akses menyang tim ahli layanan pelanggan sing bisa diukur tanpa kudu nyewa, nglatih lan ngatur.
  • Tuwuh dodolan kanthi strategi pengalaman pelanggan sing komprehensif sing dilaporake dening data saka umpan balik pelanggan.
  • Pelanggan sampeyan bakal nampa pengalaman blanja online paling apik saka tim multibasa kanthi tata basa sing luar biasa lan wektu nanggepi cepet.

Layanan SellerSmile

SellerSmile minangka pimpinan ing industri dhukungan e-commerce outsourcing. Dheweke ndhukung minangka Mitra Shopify lan uga ndhukung pasar kalebu Amazon, Overstock, Etsy, Ebay, Sears, Walmart, lan Newegg. Dhukungan utama kalebu:

  • email Support - Apa kabutuhan jangkoan sampeyan 7 dina seminggu, akhir minggu utawa preian, SellerSmile nyedhiyakake dhukungan pelanggan ing kabeh pasar e-commerce lan toko web.
  • Manajemen Reputasi - Tinjauan lan komentar umum sing negatif minangka bagean normal kanggo nindakake bisnis online nanging komentar kritis sing ora ditindakake bisa nyebar kanthi cepet. Layanan manajemen reputasi njamin umpan balik merek sampeyan dikelola.
  • Dhukungan Live Chat - Nawakake dhukungan obrolan langsung kanggo pengunjung situs web sampeyan minangka kauntungan kompetitif utama sing nyepetake jurang kasebut lan mbangun kapercayan ing antarane sampeyan lan pamirsa liwat bantuan sing cepet lan efisien saka pakar layanan.

tambahan, SmellerSmile uga bisa nyedhiyani:

  • Pelaporan lan Konsultasi - Pelaporan saben wulan khusus lan telpon strategi periodik karo manajer akun kanggo mriksa sorotan, takeaways, lan wawasan sing bisa ditindakake.
  • Konsultasi Layanan Pelanggan – Nggolek nambah tim dhukungan? SellerSmile kolaborasi kanggo mriksa persiyapan, dokumentasi lan kabijakan sing wis ana lan ngrancang rencana kanggo sukses.
  • Dhukungan Media Sosial - Manajemen komunitas kanggo nyedhiyakake para pembeli pengalaman sing lancar ing Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn lan liya-liyane.
  • Manajemen FAQ - Gawe gampang golek jawaban sing tepat kanggo Pitakonan sing Sering Ditakoni kanthi cepet. Basis kawruh umum sampeyan dhewe yaiku ing ngendi para pelanggan bakal golek pitulungan sing dibutuhake.
  • Review Reporting – SellerSmile bisa kanthi manual nggolongake review produk saben dina kanggo mbukak kesempatan tombol kanggo iterasi produk lan ngerti tambahan.

Yen sampeyan pengin ngluncurake dhukungan pelanggan kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing luwih apik lan luwih akeh dodolan:

Coba SellerSmile Gratis sajrone 7 Dina

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo SellerSmile ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.