Eventbrite + Teespring: Adol Kaos Kanthi Tiket Sampeyan

eventbrite teespring

Kita makaryakke taunan festival musik lan teknologi ing Indianapolis saben taun. Iki minangka acara sing apik nalika nggawa band regional lan plesiran sedina kanggo ngrayakake tuwuhing dhaerah uga bisa golek dhuwit Masyarakat leukemia & limfoma.

Agensi kita dadi sponsor utama acara kasebut, banjur biasane kita njaluk perusahaan liyane kanggo nutupi biaya tambahan. Nanging, sayangé, dana sponsor biasane teka ing menit pungkasan ... ora ninggalake wektu kanggo ngrancang kakehan!

Matur nuwun sanget kanggo teknologi! Taun ngarep, kita bakal ganti ngrencanakake acara lan njupuk kontrol luwih akeh. Siji ide sing bakal dileksanakake yaiku kesempatan kanggo nggabungake penjualan tiket kanthi kaos acara. Acara iki lan Teespring duwe persiyapan mung sistem. Mung tambahake App Tees Spring menyang acara lan atur kaos oblong.

Kemitraan Eventbrite karo Teespring ngidini sampeyan cepet ngunggah karya seni menyang barang dagangan, nyetel rega sampeyan, lan langsung nggawe kaca online sing bisa tuku pamiarsa lan penggemar. Dagangan sampeyan banjur dipromosikake ing kaca acara sampeyan.

Kapan sampeyan pengin kampanye rampung, Teespring bakal nyithak, ngemas lan ngirim kabeh pesen marang para pembeli ing saindenging jagad. Melu karo pamiarsa lan coba!

Pengungkapan: Yaiku Program Rujukan Eventbrite link.