Dandan ing Self-Intelligent Self-Service

Zendesk SelfServicePreviewMed

Yen sampeyan kaya aku, sampeyan ngremehake urusan karo layanan pelanggan. Dudu aku ora seneng karo masarakat - padha nindakake sing paling apik. Nanging asring banget, aku luwih ngerti babagan masalah sing dakalami sadurunge. Aku sengit karo lungguh ing telpon sajrone 5 menit, banjur diskusi suwene 15 menit, banjur eskalasi lan luwih akeh ngenteni lan panjelasan.

Umume masalah sing dakatasi dhewe, utawa mbukak jaringan kanggo nulungi aku. Layanan pelanggan sing paling apik, miturut pendapatku, minangka basis pengetahuan utawa FAQ sing dioptimalake sing bisa digunakake kanggo aku. Aku bakal nglampahi setengah dina kanggo nggoleki solusi tinimbang njupuk telpon celengan kasebut. Kayane wong liya setuju.

zd telusuran inforgraphic layanan dhiri

Napa kita ngomong babagan layanan pelanggan ing a Blog pemasaran? Saben strategi sosial diwiwiti karo pambiyantu layanan mandhiri. Yen sampeyan ora nyedhiyakake alat sing digoleki para pelanggan, papan sing pertama komplain yaiku online. Obrolan negatif kasebut bisa ngilangi kampanye pemasaran sing paling apik!

Gambar asline dikirim ing Zengage, Blog Zendesk

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.