Cara Pilih Solusi Otomatis Sales

Cara Pilih Solusi Otomatis Sales

Nalika para pemasar bisa uga duwe paling akeh pilihan sing kasedhiya ing wektu iki, industri liyane mlebu ruang otomasi supaya luwih gampang urip lan makarya. Ing jagad multi-kanal, kita ora bisa ngatur kabeh lan uga ateges tugas administratif sederhana sing nate nyumbang 20% ​​dina iki.

Conto utama salah sawijining industri sing entuk langkah gedhe ing ruang otomasi yaiku ing njero sales; Jelas, Salesforce.com wis suwe dadi pemain gedhe, nanging aplikasi liyane, kajaba CRM, bakal dingerteni lan nyoba dadi solusi SaaS kanggo tim sales. Tujuane solusi kasebut ora mung kanggo ngotomatisasi tugas administratif, nanging uga dirancang kanggo menehi gandum Analytics sing bisa nyedhiyani intelijen bisnis sales (SBI) dadi:

  • Nalika prospek ditindakake.
  • Kepiye prospek ditindakake.
  • Taktik lan cadence apa sing kudu digunakake kanggo entuk asil sing paling apik.

Klien lan sponsor kita, Salesvue, sejatine minangka salah sawijining pionir ing ruang otomasi penjualan, lan dheweke terus nulungi para klien supaya tim adol luwih produktif. Saka tugas administratif nganti pangeling, piranti lunak kasebut ndadekake tim sales luwih fokus kanggo adol tinimbang ngisi CRM.

Minangka salah sawijining solusi otomasi sales asli, dheweke nggawe infographic ing Cara Pilih Solusi Otomatis Sales, nyedhiyakake dhaptar rinci babagan perkara sing kudu dipikirake nalika nyoba golek solusi SaaS sing cocog kanggo tim sampeyan.

Apa sampeyan saiki nggunakake solusi otomasi sales? Yen mangkono, sing endi? Nuduhake ide utawa pengalaman sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan Salesvue, klik ing ngisor iki:

Dolan maring Salesvue

Cara Pilih infographic Solution Automation Sales

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.