Cara Pilih Perusahaan Pangembangan Aplikasi Ponsel sing Tepat

pangembangan aplikasi seluler

Dasawarsa kepungkur, kabeh pengin duwe sudhut Internet kanthi situs web khusus. Cara pangguna sesambungan karo Internet ganti menyang piranti seluler, lan aplikasi minangka cara penting kanggo sawetara pasar vertikal kanggo melu pangguna, ningkatake penghasilan, lan ningkatake retensi pelanggan.

A Laporan Kinvey adhedhasar survey CIO lan Pimpinan Ponsel nemokake manawa pangembangan aplikasi seluler yaiku larang regane, alon-alon, lan frustasi. 56% pimpinan seluler sing disurvei butuh wektu 7 wulan nganti luwih saka setaun kanggo nggawe siji aplikasi. 18% ujar manawa dheweke mbayar $ 500,000 nganti $ 1,000,000 saben aplikasi, kanthi rata-rata $ 270,000 saben aplikasi

Perusahaan pangembangan sing bener bisa nggawe utawa ngrusak sukses aplikasi, sing nggawe milih sing bener dadi bagean penting ing proses kasebut. Sampeyan ora kudu dadi insinyur piranti lunak kanggo njupuk keputusan sing dididik babagan perusahaan pangembangan sing paling cocog karo proyek sampeyan. Mangkene sawetara praktik paling apik sing kudu sampeyan pikirake nalika ketemu karo calon panyedhiya.

  1. Apa Perusahaan Sampeyan Bisa Ngirim Apa sing Sampeyan Butuhake?

Perusahaan sing kompeten lan berpengalaman duwe portofolio sing apik. Luwih apik maneh - dheweke duwe portofolio karo item sing ana gandhengane karo ide aplikasi sampeyan dhewe. Portofolio sing apik kanggo sampeyan maneh wis diwenehi, nanging sampeyan bakal bisa ngrasakake standar desain perusahaan yen sampeyan bisa ndeleng item sing padha karo apa sing sampeyan goleki. Contone, umpamane sampeyan pengin aplikasi sing nemokake sepatu paling apik kanggo wanita bisnis. Perusahaan kasebut kudu bisa nampilake sawetara aplikasi sing gegandhengan ing blanja utawa e-commerce - poin bonus amarga duwe pengalaman nganggo blanja sepatu.

Aja lali, dheweke uga butuh pengalaman ngode kanggo platform sing pengin digunakake kanggo ngluncurake aplikasi. Umume startup diwiwiti kanthi ngluncurake app ing sak platform banjur ngembang menyang sabanjure yen ngerti manawa app kasebut menang ing app store. Goleki game Clash of Clans sing populer saka Supercell sing wis ngasilake luwih saka $ 2.3 milyar sajrone mung 6 taun. Game kasebut wiwitane diluncurake kanggo Apple iOS banjur ditambahi menyang Android yen game sukses tenan. Proses iki nyilikake dhukungan lan overhead sing dibutuhake kanggo ngluncurake game kasebut, saengga pangembang lan pangripta aplikasi bisa fokus ing perbaikan kanggo pangguna tinimbang bug lan perbaikan teknis ing pirang-pirang platform.

Umume startup duwe rencana game sing padha, lan perusahaan pengembangan sampeyan kudu duwe pengalaman sing kuat ing platform target. Perusahaan pangembang biasane duwe tim sing duwe pengalaman iOS lan Android, nanging priksa manawa tim sampeyan ahli ing target target.

  1. Kolaborasi lan Komunikasi minangka Kunci Sukses

Minangka panyipta aplikasi, sampeyan minangka komponen kritis ing kabeh proses pangembangan app. Sawetara kreator aplikasi mikir yen bisa masrahake idhe menyang perusahaan pangembangan, nganyari saben minggu lan lali karo liyane. Kasunyatane, pangripta kudu kolaborasi kanthi cedhak karo perusahaan sing bener kanggo mesthekake manawa sesanti kasebut jelas diucapake karo pangembang.

Kita nganggep awake dhewe minangka mitra klien, nuntun dheweke liwat pengalaman pangembangan app seluler. Iki tegese manawa kita dudu toko sing ditemtokake uga dilalekake; klien kita kudu darmabakti kanggo melu debat fungsionalitas, keputusan skala, lan liya-liyane. Kita mesthi menehi kaprigelan, nanging klien melu kabeh cara. Minangka proses kolaborasi sejatine kanggo kabeh wong sing melu. Keith Shields, CEO, Designli

 Saben perusahaan duwe cara dhewe kanggo ngrampungake proyek aplikasi, nanging sing paling apik lungguh karo sing nggawe, nulungi dheweke ngirim ide menyang kertas, lan dokumentasi spesifikasi sadurunge coding diwiwiti. Amarga tim pangembangan pancen anyar karo ide kasebut, langkah iki pancen kritis lan mbutuhake kolaborasi sing apik ing antarane kaloro pihak.

Pangembang sampeyan butuh wektu kanggo ngrancang lan menehi kode proyek, nanging tim kudu ana manajer proyek sing bisa diajak ngobrol yen sampeyan duwe pitakon.

Pikirake perusahaan pangembangan sampeyan minangka partner lan bagean saka tim sing nggawe ide app sampeyan urip.

  1. Pengalaman Panganggo Luwih Saka Grafik lan Tata Letak

Wis pirang-pirang taun, antarmuka app ditambah karo pengalaman pangguna. Kalorone digunakake kanthi ijol-ijolan, nanging kudu dipisahake dadi aspek desain sing beda lan nggawe bidang studi anyar. Kreator aplikasi anyar asring bingung karo pengalaman panganggo lan antarmuka panganggo. Antarmuka pangguna minangka tombol, tata letak lan desain sing interaksi karo pangguna. Pengalaman pangguna minangka gampang panggunaan lan interaksi intuisi sing ditawakake komponen kasebut.

Contone, sampeyan bisa uga duwe tombol sing ngirim informasi. Tombol minangka komponen antarmuka pangguna. Apa pangguna ngerti yen tombol iki digunakake kanggo ngirim informasi lan bisa gampang ditemokake ing kaca kasebut? Iki minangka komponen pengalaman pangguna. Pengalaman pangguna paling penting kanggo keterlibatan pangguna, sing ndadekake instalasi lan retensi pangguna.

Perusahaan pangembang sampeyan kudu fokus sing jelas ing UI (antarmuka panganggo) lan UX (pengalaman pangguna). Dheweke kudu duwe pangerten sing jelas babagan desain intuisi sing mbantu pangguna supaya luwih bisa ngarahake app.

Sampeyan bisa uga takon kepiye ngerti babagan sing kaya ngono? Amarga duwe portofolio perusahaan, sampeyan bisa ngerti cara kerjane karo UX kanthi ndownload aplikasi sing luwih apik ing platform sing pengin dituju. Android lan iOS duwe nuansa desain sing alus, lan nuansa iki dingerteni dening para pangguna sing seneng banget. Download app, gunakake fitur, lan evaluasi yen desaine intuisi lan gampang dilayari.

  1. Apa sing kedadeyan sajrone tugasake?

Ana perusahaan sing bakal masrahake kode sumber lan masrahake marang pelanggan kanggo ngerteni sisane, nanging iki bakal bisa digunakake yen para pangembang aplikasi duwe tim pangembang internal, pribadi utawa duwe pengalaman aplikasi. Pilihan sing luwih apik yaiku perusahaan sing mbukak proses sampeyan saka dokumentasi lan desain aplikasi nganti nyebarke aplikasi kasebut. Ninggalake pelanggan supaya bisa ngatasi penyebaran dhewe ora rampung ngrampungake proyek, lan pangembang kudu ana ing kono kanggo nuntun pelanggan liwat proses kasebut.

Sampeyan bakal rapat pungkasan ing ngendi produk rampung ditampilake. Sawise sampeyan mlebu, saiki wayahe pindhah app saka lingkungan pangembangan menyang produksi. Sampeyan butuh akun pangembang ing toko aplikasi utama, nanging perusahaan sing apik mbantu nggampangake pamindhahan.

Saben app store duwe persyaratane dhewe-dhewe, lan firma pengembangan sing tepat ngerti syarat kasebut saka njaba. Dheweke bisa mbantu kreator nyiapake unggahan kayata nyiyapake gambar pemasaran, nggabungake apa wae Analytics kode, lan ngunggah kode sumber menyang lokasi sing bener.

kesimpulan

Sampeyan bisa uga kudu wawancara lan ketemu karo sawetara perusahaan pangembangan app sadurunge nemokake sing bener. Sampeyan kudu kepenak karo perusahaan sing sampeyan pilih lan rumangsa yakin manawa bisa ngatasi proyek kanthi profesionalisme lan dedikasi.

Sampeyan nindakake iki kanthi takon akeh - kaya sing sampeyan butuhake babagan aplikasi lan proses sing digunakake kanggo ngrampungake proyek kasebut. Sampeyan bisa ndeleng review yen duwe. Sampeyan bisa mbukak lokal utawa golek perusahaan online, sing sampeyan seneng yen proyek ditangani kanthi efisien lan diterbitake kanthi sawetara repot kanggo pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.