Seismik: Dokumen lan Presentasi Penjualan Dinamis

seismik doc urip

Dina iki ditampa sawetara pengakuan nalika Martech Zone dijenengi a sumber ndhuwur kanggo informasi babagan enablement sales strategi lan teknologi saka Seismic. Sajrone taun kepungkur, kita wis ndeleng inovasi luar biasa ing papan iki sing ningkatake koordinasi pemasaran lan penjualan luwih apik tinimbang sadurunge.

Situs sing nyaranake kita - ing sisih mburi Forrester, Salesforce lan LinkedIn - Seismik. Seismic wis nggawe platform manajemen konten perusahaan sing nggawe sambungan antarane dokumen lan sumber informasi wektu nyata kaya SharePoint lan Salesforce, supaya kabeh wong ing tim sales sampeyan duwe persis apa sing dibutuhake, nalika dibutuhake.

Piranti enablement sales kayata Seismic bisa nduwe pengaruh signifikan marang kinerja penjualan sampeyan, kanthi mupangat sing bisa diukur:

  • Wakil Sales onboarding - latih repetisi kanthi cepet lan wiwiti kegiatan nggawa kuota.
  • Efisiensi wektu - rep rata-rata mung ngentekake 35 persen wektu sing sejatine sade… saiki bisa luwih larang nalika adol.
  • Terus pendidikan - priksa manawa wakil sampeyan ngerti babagan produk anyar lan olahpesen merek.
  • Pengetahuan pelanggan - integrasi karo piranti lunak CRM kanggo nyedhiyakake wawasan sing penting ing akun pelanggan.
  • Percepatan siklus - nyepetake siklus sales, sing bisa diwiwiti kanthi otomatisasi pemasaran nganti wektu ganti kontrak.
  • Pangiriman konten - Lynchpin kanggo enablement sales, bisa ngirim bahan penjualan sing pas ing wektu sing tepat ing piranti apa wae kanggo mesthekake pengalaman siji-sijine kedadeyan kanthi cara sing bisa dibaleni maneh.

Bisnis sing nandur modhal alat enablement sales lan sumber daya liyane kanggo nyepetake siklus adol yaiku Peningkatan 51 persen kanggo tarif konversi timah, miturut klompok riset Aberdeen. Babagan 54 persen nyumurupi kenaikan kuota rapat repetisi taun-taun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.