SeeVolution: Heatmaps lan Analytics Real-Time

heatmap seevolution

Bisnis kanthi kabeh ukuran mesthi golek cara kanggo ngapikake situs web lan kanggo nambah tarif konversi situs web. Ing NdelengVolusi toolbar nggunakake teknologi overlay, sing ngidini pangguna ndeleng situs web Analytics tanpa nilar kaca, menehi akurat lan lengkap Analytics sekilas mripat.

Teknologi SeeVolution mbantu pangguna kanthi cepet nambah situs web kanthi wektu nyata Analytics toolbar sing ngatur data prilaku, sing dianalisis lan ditampilake kanthi cara sing jelas lan ringkes. Teknologi heatmap nyedhiyakake gambar visual titik panas sing diklik, prilaku nggulung, gerakan mouse lan ngeklik tumindak langsung.

SeeVolution 3.0 nampilake kaya ing ngisor iki

  • Analytics Situs lan Kaca - Alat analitik grafis kanggo klik umum
  • Klik Heatmap - Deleng titik panas lan bintik-bintik sing mati ing endi masarakat ora ngeklik
  • Tracking Eye - Deleng gerakan mouse lan gulung seluler lan zoom ing kaca kasebut
  • Filter - Hasil saringan miturut jinis piranti, referer utawa geografi
  • Gulung Peta Panas - Deleng babagan perhatian pengunjung kanthi wektu sing ditindakake
  • Kaca Paling Dhuwur - Navigasi menyang kaca ndhuwur kanggo ndeleng peta panas
  • Klik Langsung - Deleng lalu lintas klik wektu nyata menyang lokasi dalan pangguna
  • Tampilan Crosshair - Nyedhiyakake lapisan jero saka Analytics ing papan tartamtu ing kaca kasebut
  • Dashboard pengguna - Nyedhiyakake akses menyang laporan lan tandha, uga setelan akun pangguna kanthi macem-macem akses domain

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.