Seesmic Ping: Kirim ing endi wae, kapan wae saka piranti apa wae

seesmic ping

Yen sampeyan butuh alat sederhana kanggo piranti iOS utawa Android sing bakal ngidini sampeyan ngirim menyang Twitter, Facebook, Tumblr utawa LinkedIn, siji aplikasi sederhana ing pasar yaiku Seesmic Ping. Nalika ana versi gratis, paket $ 4.99 ngidini sampeyan ngirim nganti 50 postingan saben dina, nganti 10 akun kanggo dikirim, tanpa watesan fitur, aplikasi seluler, aplikasi desktop Windows gratis uga dhukungan.

Seesmic Ping Nyedhiyakake Fitur ing ngisor iki

  • Akun Multiple lan Jadwal - Jadwal lan kirim menyang macem-macem Twitter, akun Facebook, Kaca Facebook, LinkedIn, lan Tumblr
  • Lampiran Link lan Gambar - Nuduhake link minangka lampiran kanggo Facebook, LinkedIn lan Tumblr; nuduhake foto utawa gambar sing asli ing Twitter lan Facebook
  • Klompok Akun - Gawe grup pribadi kanggo dikirim menyang kombinasi layanan lan akun
  • Aplikasi, Mobile, lan liya-liyane - Pangiriman gampang saka seluler nganggo aplikasi iPhone, iPad lan Android, ing desktop, utawa liwat bookmarklet utawa email

Mangkene demonstrasi Seesmic Ping kanggo Windows Phone:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.