Nggoleki: Alat Pratinjau Email Online

Apa sampeyan wis ngelingi pirang-pirang klien email sing mblokir gambar lan nampilake teks alternatif? Aku penasaran yen ana sing nate weruh iki nuladha nggunakake JavaScript utawa sisih Server. Aku pengin nggunakake alat sing bener. Suwe-suwe, aku yakin bisa nggawe kaca kaya ngono ... Aku bengi wiwit main. Iki fungsi sing mbusak kabeh gambar ing sawijining kaca:

fungsi ngganti () // mbusak gambar
{
var imgs = document.getE ElementByTagName ('img'); // susunan
kanggo (var i = 0; i> imgs.length; i ++) // loop
{
imgs [i] .src = ""; // nyetel gambar dadi apa-apa
}
}

Javascript cukup sederhana. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan aku nglumpukake macem-macem gambar ing HTML. Array minangka klompok barang. Aku ngandhani javascript supaya entuk kabeh elemen sing duwe tag img. (Mangkene sampeyan nampilake gambar nganggo HTML). Sabanjure, aku 'daur ulang' liwat rangkai kanthi mulangi miwiti karo item pisanan (= 0), goleki pirang-pirang barang sing ana (img. Dawa), lan yen rampung karo loop nambah 1 kanggo pindhah menyang item sabanjure (i ++).

Sing kedadeyan biasane yaiku array nglumpukake lokasi saben gambar ing kaca kasebut, daur ulang, lan ora ana gandhengane. Sing dakkarepake yaiku mbusak gambar nanging nampilake teks alternatif - kaya klien email. Aku uga seneng mbusak elemen tabel lan div liyane kanggo nerjemahake kaya sing bakal ditemokake ing Klien Seluler. Iki bakal ngganti tag gaya lan format font inline.

Apa ana sing ndeleng utawa nggawe kaya iki? Yen mangkono, wenehi cathetan menyang formulir kontak. Yen ditulis ing C # utawa utamane JavaScript, bisa uga aku duwe idin kanggo tuku. Kauntungan saka JavaScript yaiku bisa mateni lan urip kanthi dinamis - fitur sing apik banget! Kangge, aku bakal terus ngrampungake dhewe!

9 Komentar

  1. 1

    Iki bakal dadi javascript Greasemonkey sing gampang banget

    Sampeyan meh tekan kana, cukup lebokake tag alt minangka Sabanjure.

    banjur lebokake ing userscripts.org 🙂

    Sampeyan uga bisa nggunakake Greasemonkey menyang XPI utawa apa wae sing diarani nggawe ekstensi Firefox sing mandiri.

  2. 2

    Hai Doug,

    The Toolbar Pangembang Web duwe alat kanggo nindakake kanthi khusus, sing diarani "Ganti Gambar Kanthi Atribut Alt". Pancen cocog karo apa sing sampeyan karepake kanthi gratis!

    Nanging, masalah kasebut bisa nyebabake aksesibilitas karo situs sampeyan. Pateni gambar ninggalake teks ireng ing latar ireng, dadi sapa sing browsing web tanpa gambar ora bakal maca kiriman sampeyan!

    Nambahake:

    .post { background-color:#fff; }

    mesthine kudu ngrampungake tanpa ngrusak tema sampeyan.

    • 3

      Golek apik lan nyekel, Phil! Matur nuwun sanget Aku bakal nyoba nambah iki kanthi luwih jero amarga aku butuh sawetara fungsi kasebut ing sawijining kaca tinimbang browser kasebut dhewe. Keren banget!

      (Aku uga nganyari kelas kiriman - matur nuwun wis nuduhake!)

  3. 4

    Ing Agency.com kita nggunakake produk sing diarani pvIQ saka Pivotal Veracity (http://pivotalveracity.com/solutions/pvIQ.php) iku pitulung gedhe kanggo masalah sampeyan. Kita ngirim email tes menyang macem-macem akun tes ISP lan banjur pvIQ njupuk jpg email sing digawe saka saben akun, amarga bakal katon ing macem-macem browser. Iki bakal ngirit wektu akeh banget, amarga sing kudu dilakoni yaiku ndeleng jpgs sing diasilake. Aku nyaranake.

    • 5

      Hi Mark,

      Pivotal Veracity duwe sawetara alat sing luar biasa! Aku ngerti dheweke bubar uga ngluncurake API. Aku nyoba nggawe sing luwih gampang, mung tampilan 'cepet' sing ora mbutuhake ngirim email metu. Bayangake mung tombol kanggo ngeklik lan sampeyan bisa niru tampilan, mung kanggo ngurus woh-wohan sing endhek.

      Doug

      • 6

        Hi,

        Aku wis suwe ora ndeleng iki, mula aku uga salah, nanging portal apa ora tetep ngganti piranti lunak rendering surat? Yen padha, aku bakal mikir manawa sampeyan terus-terusan nyoba nyoba nggunakake piranti lunak tes sampeyan dhewe. Pramila kita nggunakake pvIQ: ngirim apa sing bakal ditrapake portal kasebut.

        Mark

        • 7

          Sampeyan pancen bener. Pikiranku mung nggawe pratinjau 'cepet & reged' supaya ana sing bisa nglakokake sadurunge ngirim menyang pvIQ… kayata tag Alt lan pratinjau seluler (tabel dibusak, lsp). Aku pancene ora pengin nyoba kanggo njaga kekacoan sing ana ing Klien Email! Wong-wong ing Pivotal Veracity minangka pro sing penting!

          Doug

  4. 8

    Ana sing kaya iki?

    var showImages = false;
    function toggleImages() {
    var imgs = document.getElementsByTagName("img");
    for (var i=0;i

  5. 9

    Aku mikir minangka tambahan sing bisa migunani kanggo ide sampeyan yaiku kemampuan kanggo pratinjau email kanthi cara sing padha karo klien email sing populer. Bakal mbutuhake sawetara wektu lan panelitian babagan kepiye carane saben wong nindakake (elemen sing bakal dicopot, ditinggalake, lsp).

    Sampeyan nggawe seri saringan kanggo dipilih. Say, filter GMail, saringan Yahoo Mail, Outlook (PC, Mac, lsp), lsp. Dadi, tinimbang kudu duwe akun tes dummy karo saben layanan ing sangisore srengenge, sampeyan bisa muter liwat pratinjau saben wong kanthi cepet.

    … Mungkin aku wis kakehan omong ... 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.