ProPrompter: Nggawe Kontak Mripat Kanthi Webcam Sampeyan

desktop proprompter

Ngubungi kontak iku penting nalika nggunakake kamera. Guy Kawasaki nuduhake kepiye nyelehake kamera webe ing tripod ing ngarep monitor dadi obrolan sing luwih kepenak nalika ngobrol karo hangout. Scott Atwood saka Google chim lan nuduhake piranti cilik sing apik banget supaya luwih gampang.

desktop proprompterProPrompter Desktop minangka piranti kaya periskop sing bisa dipasang ing laptop utawa monitor desktop sing ngarahake sesanti kamera saka sisih ndhuwur layar menyang lokasi sing sampeyan goleki. Apa sampeyan mbukak aplikasi teleprompter utawa ngobrol ing video, cukup pasang jendhela ing wates piranti.

Saiki sampeyan bisa ngrekam video utawa nganakake sesi video nalika kontak karo pamirsa!

5 Komentar

  1. 1

    "SeeEye2Eye… pangalihan visi kamera saka sisih ndhuwur layar menyang lokasi sing digoleki."

    Sejatine, kayane nggambarake gambar video saka wong sing sampeyan komunikasi video lan nampilake tampilan pangilon ing ngarep kamera sampeyan dhewe. Dadi, nalika ndeleng gambar sing dicermin, mripat sampeyan luwih target menyang cam sampeyan. Kajaba aku salah paham. 🙂

  2. 5

    Perusahaan saya nggawe video juru bicara (http://www.liveonpage.com). 6 taun suwene kita nindakake iki, kita kalebu siji-sijine perusahaan sing ngandhani klien supaya nggunakake presentasi separo. Alesané yaiku kontak mata sing digawe. Kita nemokake manawa tarif konversi, wektu nonton, lan tarif bouncing kabeh nuduhake manawa kontak mata nggawe bedane. Awak kabeh biasane gimik. Siji-sijine wektu ndeleng pucuk sikil nganti jempol yaiku nalika ana wong ing sadhuwure ruangan, mula kita ora nggatekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.