ProPrompter: Nggawe Kontak Mripat Kanthi Webcam Sampeyan

desktop proprompter

Ngubungi kontak iku penting nalika nggunakake kamera. Guy Kawasaki nuduhake kepiye nyelehake kamera webe ing tripod ing ngarep monitor dadi obrolan sing luwih kepenak nalika ngobrol karo hangout. Scott Atwood saka Google chim lan nuduhake piranti cilik sing apik banget supaya luwih gampang.

desktop proprompterDesktop ProPrompter minangka piranti kaya periskop sing bisa dipasang ing laptop utawa monitor desktop sing ngarahake sesanti kamera saka sisih ndhuwur layar menyang lokasi sing sampeyan goleki. Apa sampeyan mbukak aplikasi teleprompter utawa ngobrol ing video, cukup pasang jendhela ing wates piranti.

Saiki sampeyan bisa ngrekam video utawa nganakake sesi video nalika kontak karo pamirsa!

5 Komentar

  1. 1

    "SeeEye2Eye ... pangalihan visi kamera saka ndhuwur layar menyang ngendi sampeyan nggoleki."

    Bener, katon kaya-kaya nggambarake gambar video saka wong sing sampeyan komunikasi karo video lan nampilake tampilan pangilon ing ngarep kamera sampeyan. Dadi, nalika sampeyan ndeleng gambar sing dicerminake, pandangan sampeyan luwih fokus marang kamera sampeyan. Kajaba aku salah paham. 🙂

  2. 5

    Perusahaanku nggawe video juru bicara (http://www.liveonpage.com). 6 taun kita nindakake iki, kita mung perusahaan sing ngandhani klien supaya nggunakake presentasi setengah awak. Alesane yaiku kontak mata sing digawe. Kita nemokake yen tingkat konversi, wektu nonton lan tingkat bouncing kabeh nggambarake yen kontak mata ndadekake prabédan. Full-awak Sejatine gimmick. Siji-sijine wektu kita ndeleng tembakan sirah nganti jempol yaiku nalika ana wong sing nyabrang ruangan, mula kita ora nggatekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.