Cara Nyetel Pangarepan Lengganan Email lan Menang!

email

Apa pelanggan email sampeyan ngeklik situs web, pesen produk, utawa ndhaptar acara kaya sing diarepake? Mboten? Nanging, apa dheweke mung ora menehi respons, ora lengganan utawa (napas) sing sambat? Yen mangkono, bisa uga sampeyan ora cetha nggawe pangarep-arep bebarengan.

Dadi, kepiye sampeyan ngatur ekspektasi pelanggan sing dhuwur banjur kepeksa tumindak?

  1. Kandhani pelanggan sampeyan Pancen apa sing diarepake saka wong-wong mau.
  2. Kandhani pelanggan sampeyan Pancen apa sing bisa diarepake sampeyan.
  3. Do Pancen apa sing sampeyan ucapake bakal rampung.

Ngandhani wong sing bakal sampeyan tindakake utawa njaluk supaya dheweke nindakake, mung kanthi takon, gampang lan jelas banget, bener? Nanging umume komunikasi email lan web ora nindakake. Makane akeh pemasar, sanajan ana kampanye sing digawe kanthi apik, pungkasane kurang saka asil lintang lan basa pelanggan sing mudhun.

Tembung 'ngandhani' bisa uga ora pati penting kanggo para pemasar. Pungkasane, pelanggan minangka wong sing cerdas lan ngerti produk sampeyan lan apa sing sampeyan pengin ngrampungake. Nanging yen sampeyan wis entuk perhatian lan kapercayan pelanggan, lan banjur menehi kabeh mupangat kanggo penawaran sampeyan, tangan sampeyan lagi wae diwiwiti. Iki sebabe.

Ora dadi lengganan sampeyan ora bisu. Dheweke sampeyan, ibumu, lan sedulurmu. Nanging kaya sampeyan lagi sibuk. Ana akeh tugas jangka sing saingan kanggo perhatian. Kasunyatane yaiku manawa pelanggan sing cepet-cepet bisa uga ora ngerti apa sing kudu ditindakake, apa sing bakal diarepake, utawa uga sapa sampeyan utawa apa sing sampeyan karepake, kajaba sampeyan menehi katrangan kanthi kajelasan sing nglarani. Sampeyan pancen kudu ngandhani pelanggan apa sing kudu ditindakake, kepiye cara nindakake, lan nalika nindakake. Mangkene carane.

Yen sampeyan pengin pelanggan tumindak, yaiku nambah alamat email menyang dhaptar pangirim sing aman utawa tuku layanan sampeyan, gunakake basa sing spesifik karo rincian konkrit ing saben komunikasi. Aja ninggalake pitakon babagan apa sing sampeyan pengin kelakon. Aja wedi dadi ketok banget. Kaya dene hubungan sehat sing mbukak, komunikasi rong arah minangka kunci sukses. Nanging dalane rong arah. Dadi, ing ijol-ijolan sampeyan kudu ngandhani pelanggan apa sing bakal sampeyan lakoni (utawa ora ditindakake) kanggo ngrampungake utawa ngrampungake hubungan kasebut.

Ana macem-macem cara kanggo nyetel ekspektasi bebarengan, supaya budaya perusahaan dadi pandhuan sampeyan. Nanging iki conto email konfirmasi sing bisa digawe dening panulis, almarhum, copywriter Gary Halbert.

Judhul / Judhul: Sampeyan mlebu! Saiki piye?

Isi Awak: Hai Sue. Demo khusus sing dijaluk saiki wis siyap lan ngenteni sampeyan kene. Sawise sampeyan ngunjungi (http://exampleurl.com/sue) kita bakal takon apa sampeyan pengin nyoba rencana perak, emas, utawa platinum. Pilih platinum; pancen regane paling apik. Tur kasebut mung butuh setengah jam, nanging sampeyan bakal bisa nggawe keputusan tuku kanthi jelas.

Yen sakperangan alesan sampeyan ora bisa ndeleng demo khusus sampeyan dina iki, kita bakal nyoba gawe jadwal maneh saben rong minggu wiwit tanggal iki, kajaba sampeyan ngandhani liyane. Dadi, apa sing sampeyan ujar? Ora ana wektu kaya saiki?klik kene.

Kanggo umume para pemasar, pendekatan iki kayane rada penting (bisa uga amarga ngerti produk lan prosese kanthi apik) nanging kanggo pelanggan sing sibuk (amarga sampeyan njaluk supaya mbuwang dhuwit lan / utawa wektu), rinci babagan level iki nggawe pangerten sing nyenengake lan ajakan tumindak sing jelas.

Kanthi tembung liyane, yen sampeyan pengin nggawe program pemasaran email sing luwih sukses, sampeyan kudu netepake pangarepan kanggo kalorone pihak, wiwitan lan kanthi aktif. Kaping pisanan mutusake apa sing bakal ditindakake; tumindak mung tumindak kasebut. Banjur pilih tindakan sing pengin ditindakake pelanggan; njaluk dheweke njupuk tindakan kasebut. Nyatakake kanthi cetha, ringkes lan jelas.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.