Rahasia kanggo Nggawe Otoritas lan Promosi Blog sampeyan

wangsulan linkinAku wis nulis sadurunge babagan sepira migunani Lansiran Google minangka strategi kanggo ngatur reputasi. Mangkene tips apik kanggo sampeyan supaya bisa menehi wewenang kanggo awake dhewe, produk utawa layanan lan mbantu promosi situs utawa blog nggunakake Wangsulan LinkedIn lan Lansiran Google.

Kanggo syarat sing pengin digawe wewenang ing LinkedIn, wenehi Google Alert! Pilih "Web" minangka jinis lan "kaya kedadeyan" sepira kerepe. Tuladha: Yen aku kepengin dadi ahli Jaringan Sosial, aku bisa nyiyapake Google Alert kaya ing ngisor iki:

Google Querystring kanggo Tandha Wangsulan LinkedIn

situs: http: //www.linkedin.com/answers/ “jaringan sosial” “jejaring sosial”

Iki bakal ngirimi kula email saben ana wong sing takon babagan Wangsulan LinkedIn, saengga aku duwe kesempatan kanggo nanggapi lan nggawe panguwasa ing LinkedIn uga menehi kesempatan kanggo nggawe link bali menyang situs sing pengin dipromosekake. Jawaban LinkedIn bisa dadi cara sing apik kanggo promosi blog sampeyan amarga masarakat bisa golek pitakon lan tanggapan sadurunge. Minangka basis ilmu sing saya akeh sing populer banget.

6 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Gagasan apik. Bubar maca kiriman Guy babagan mupangat nggunakake LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Nanging aku ora ngerti kepiye cara nggunakake Jawaban kanthi efektif. Aku ora percaya kepiye layanane lumpuh, ora menehi feed babagan topik / jaringan. Dadi aku nyoba nyiyapake feed-retro (generator feed kaca statis) tanpa sukses (masalah cookie). Aku siyap boikot sistem Jawaban kabeh amarga wis kliwat, nanging LinkedIn kayane duwe massa pangguna sing kritis dadi forum sing apik.

    Saiki kanthi solusi iki, aku bisa uga wiwit dadi kontributor rutin. Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.