Munggah saka Layar Kaloro

tv layar kapindho

Kita wis nulis babagan masa depan Televisi Sosial, nanging kasunyatane layar loro wis ana ing kene. Ing njaba film, nalika televisi ana ing omah, aku mesthi wis siyap laptop, tablet utawa iPhone. Layar kapindho iku wajar kanggo aku ... lan uga dadi mainstream kanggo wong liya!

Ngganti Iklan Televisi lan Plancongan Produk

Kepiye carane ngganti cara pasar? Siji-sijine, perusahaan sing ngiklanake ing televisi kudu nggabungake strategi online. Bangunan sing gampang ditemokake kanggo nemokake kaca landas sing gampang dikonsumsi ing piranti seluler utawa tablet iku penting. Komersial sampeyan ora mung kudu duwe twitter ing ikon Facebook, mesthine kudu duwe kaca landas sing sengaja dilebokake kanggo para pengamat. Aku nyaranake nduwe jalur / tv ing situs sampeyan kanthi kaca sing wis diformat kanthi apik lan kanthi navigasi kanthi font gedhe lan akeh ruang putih supaya pangguna bisa digunakake.

Lan aja gumun karo teknologi teknologi bekas driji. Aplikasi kanggo piranti seluler utawa tablet bakal dadi umum sing ngerti nalika sampeyan lagi nonton acara televisi tartamtu utawa ditampilake komersial. Bayangake aplikasi sing secara harfiah menehi tautan lan nawakake nalika nonton… disinkronake menyang tablet manawa sampeyan nonton langsung utawa nonton acara sing wis direkam.

Ngganti Kognisi Panganggo lan Prilaku Web

Kanggo perusahaan sing ora iklan ing televisi, tegese - luwih saka saiki - kuncine duwe situs, aplikasi lan kaca sing dioptimalake kanthi seluler lan gampang dioptimalake sing gampang ditemokake ing telusuran. Aku percaya yen layar kaping pindho duwe pengaruh gedhe ing kognisi pangguna nalika ndeleng kaca web sampeyan. Pangguna multi-tugas, manungsa waé isih saya adoh. Aturan lawas 2 detik kanggo ndeleng kaca web lan ngerti babagan iki kira-kira sithik sithik.

Nggunakake aplikasi interaktif lan publikasi digital kanggo nambah wektu ing situs lan interaktivitas penting. Munggah layar nomer loro bakal terus ngowahi prilaku pangguna… tumindak saiki!

munggah layar nomer loro

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.