Iki Musim ... kanggo Benchmark Marang Tren Musim

Musim

Kanggo situs kaya duweke dhewe, musim liburan bisa uga depresi nalika mriksa analytics. Lalu lintas umume padha karo lalu lintas organik nalika pamirsa ganti menyang mode liburan lan wiwit mandheg nganti bubar Taun Anyar. Iki uga wektu yen aku kudu njamin manawa aku lan para klien manawa prestasine apik sanajan ana negatif sing kita tingali nalika penurunan wulan utawa wulan.

Kunci kanggo ngamanake dhewe yaiku nggunakake tren Google minangka pathokan kanggo nganalisa lalu lintas menyang. Kanca-kanca sing apik dhewe an Kontrol hama Indianapolis perusahaan Nalika musim salju dadi musim salju, aktivitas hama mudhun banget. Ing Google Analytics, kita ndeleng udakara 40% lalu lintas sing kita tingali wiwit puncak musim panas. Nonton stats sing nyusut kaya wulan suwene bisa nggawe sampeyan ora kepenak, nanging cukup alami.

Mangkene tampilan babagan tren telusuran kontrol hama ing Amerika Serikat. Minat kasebut dijadwalake minangka indeks minat, mula sampeyan bisa ndeleng manawa kapentingan paling dhuwur ing musim panas lan saiki udakara 47.

Google Tren SeasonalSampeyan durung rampung. Sampeyan uga kudu eling yen ana wilayah geografis ing negara kasebut sing duwe musim sing luwih dawa lan luwih cendhek, utawa uga ora ana wulan adhem, mula yen sampeyan bisnis lokal sampeyan bakal pengin ngalih analisis menyang wilayah metropolitan . Kita wis milih wilayah metro Indianapolis, lan sampeyan bisa ndeleng manawa indeks kasebut 25.

google tren subregion metro

Amarga tren mangsan iki, kita bisa menehi pathokan lalu lintas situs kanggo nglawan. Yen kapentingan ana 25% saka minat sing paling dhuwur wiwit musim panas, kita bisa mbandhingake lalu lintas situs lan lalu lintas organik. Klien iki mudhun udakara 35% - dudu 75% wiwit musim panas, mula kita cukup kepenak yen isih nindakake rata-rata luwih saka rata-rata. Lalu lintas organik kita tambah saka setahun, nanging mudhun udakara 27%. Aku ora optimis banget. Kita wis ngalami musim rendheng ing Midwest dibandhingake taun-taun kepungkur, mula kita bakal ngarepake panjaluk bakal mundhak taun-taun.

Apa sampeyan wis ndeleng tren minat mangsan ing bisnis lan menehi pathokan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.