Nggolek Kiriman Blog nganggo Technorati

Technorati minangka alat sing apik - nanging aku ora yakin kepiye kabeh fitur sing dipasarake. Salah sawijining fitur sing dakkarepake yaiku kemampuan nggoleki ing kabeh blog tag tartamtu. Aku malah langganan sawetara telusuran.

tipmenyang http://www.technorati.com/tag lan sampeyan bisa nemokake label ndhuwur jam iki Utawa sampeyan bisa ngetik sawetara tembung telusuran. Asile URL bakal katon kaya iki: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (yen nggoleki adobe apollo).

Panelusuran Tag Blog Technorati

Yen sampeyan wis ngerti, sampeyan pancen bisa langganan RSS pakan saiki! Nggunakake feed feed kaya Google Reader, sampeyan bisa entuk entri blog paling anyar ing "Adobe Apollo" utawa topik apa wae sing bakal dikirim nalika dikirim! Iku kaya nyetel tandha kanggo kabeh blogosfera.

Panggunaan alternatif kanggo iki yaiku nggoleki topik sadurunge kanggo blog babagan iki. Iki bisa nyedhiyakake konten sampeyan kanthi sawetara referensi sing kuat lan Ngrunut bali!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Heh, aku isih ora bisa njaluk Technorati nganyari blogku! Aku wis ping ping dina HARI ~! Minangka dhukungan teknologi, ora ana sing gagal kaya sukses:

    "Yen sampeyan ora nampa wangsulan saka sapa wae sajrone seminggu, tulung tampanana pangapunten amarga wektu tundha amarga bisa uga ngalami panyengkuyung ing Dhukungan."

    Yikes!
    Vince

  3. 3

    Vince,

    Nalika kedadeyan kasebut, aku kelangan sejarah suwene sawetara wulan karo Technorati. Suwe-suwe, nanging pungkasane bisa diatasi. Aku ora bisa mbayangake kabeh blog sing kudu kedadeyan lan suwene wektu kanggo ndandani. Aku malah nyoba mbusak blogku lan miwiti maneh… ora bisa digunakake. Dheweke isih nggunakake mekanisme caching.

    Sabar. Aku yakin bakal ngatasi!

  4. 4
  5. 5

    Vince, nuwun sewu sampeyan kudu nyedhak liwat blog Doug, nanging aku nemokake masalah karo konfigurasi blog sampeyan ing sistem kita, ndandani, nggawe ping anyar, lan saiki aku ndeleng kiriman anyar ing indeks.

    Sepisan maneh, nuwun sewu. Dorion

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.