Anggaran Ngalih 53% saka Print menyang Panelusuran lan Sosial

nyithak pencarian online kanthi sosial

Mau esuk, aku lagi maca Laporan Pemasaran Telusuran eConsultancy kanggo 2011. State of Search Marketing Report 2011, diprodhuksi dening Econsultancy asosiasi karo SEMPO, katon jero babagan carane perusahaan nggunakake telusuran mbayar, optimisasi mesin telusuran (telusuran alami) lan pemasaran media sosial.

Laporan kasebut, sing uga ngemot valuasi pasar, ngetutake survey luwih saka 900 responden saka kalorone perusahaan (pengiklan sisi klien) lan agensi, lan adhedhasar data saka 66 negara sing dikumpulake ing wulan Februari lan Maret 2011.

Temuan kasebut nyakup belanja, tantangan saiki, panggunaan mesin telusuran khusus lan tren sing muncul ing telusuran mbayar, SEO lan media sosial. Panaliten kasebut, Laporan Penelitian Tahunan kaping enem SEMPO, uga ngemot tren taun lan breakout saka temuan perusahaan lan agensi ing saben bagean.

Nalika maca dokumen kasebut, siji-sijine pangowahan paling gedhe sing ditemokake yaiku owah-owahan anggaran sing paling apik saka cetak menyang pamasaran telusuran lan / utawa program media sosial. Luwih saka setengah responden perusahaan (53%) ngowahi anggaran saka cetakan! Jejak pariwara iklan surat lan televisi langsung nanging uga kena pengaruh.

perubahan anggaran cetak sem

Nglajengake telusuran lan sosial, media liyane sing dadi perhatian saka survey yaiku seluler. Priksa manawa sampeyan entuk laporan iki - iki minangka salah sawijining laporan paling rinci babagan industri pemasaran telusuran - utamane babagan pangowahan media lan saluran liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.