Nelusuri Konversi SEO liwat Telpon

kunci seo

nelusuri tembung kunci mesin telusuranKita seneng banget duwe klien anyar wulan iki sing nindakake pemasaran ekstensif ing media tradisional. Kanthi radio, televisi lan surat langsung, cara umum nglacak kampanye yaiku kanthi menehi kode kupon utawa kode diskon sing gegandhengan langsung karo tawaran kasebut.

Nanging, kanthi bisnis sing duwe departemen telemarketing mlebu, cara utama sing digunakake yaiku tuku bank nomer telpon bebas pul lan gunakake nomer telpon sing beda kanggo saben kampanye. Panaliten pungkasan nuduhake manawa persentase pengunjung web sing luwih dhuwur bakal nelpon tinimbang ngubungi perusahaan nganggo formulir utawa email (40% ing telusuran lokal).

Klien iki nduweni kehadiran web sing apik lan kita wis nambah kunjungan menyang situs kanggo siji tembung kunci kanthi 15% kurang saka 30 dina. Tambah kunjungan luwih becik, nanging kita kudu bisa nemtokake lalu lintas menyang konversi sing nyata. Klien kita kudu ngerti yen biaya optimisasi mesin telusuran nambah dolar ing ngisor. Solusine yaiku nikahi rong metodologi… optimisasi mesin telusuran sing ditujokake menyang spesifik nomer bebas pul.

Ing situs kasebut, kita wis nggawe skrip kanggo menehi nomer telpon tartamtu menyang tembung kunci telusuran tartamtu sing digunakake kanggo ngoptimalake. Amarga sistem manajemen konten ora ngidini kode sisi server, kita bermitra karo perusahaan pangembangan lokal, ThinkSayDo, kanggo nggawe kode ing JavaScript.

3 Komentar

  1. 1

    Doug, Aku ngerti perusahaan sing mung duwe siji nomer telpon nanging nambah prasaja "Ask for Amy" utawa "Ask for Jim" menyang kiriman nomer telpon gratis. Ora ana Amy utawa Jim ing perusahaan nanging nalika padha mangsuli, dheweke mung ngrungokake jeneng apa sing dijaluk wong lan banjur ujar manawa dheweke ora ana ing kene nanging aku bisa nulungi sampeyan. Temenan jeneng kasebut nemtokake manawa wong kampanye nanggapi.

    Bab sing padha bisa digunakake karo ekstensi palsu. Telpon 800-555-5555 x3542. Ora ana ekstensi 3542 nanging ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

  2. 2

    We digunakake kanggo nindakake padha karo Direct Mail, Patric! Kita digunakake kanggo mlebu huruf kanthi jeneng lan judhul palsu - banjur gunakake kanggo nglacak kampanye lan tawaran. Ing jaman saiki sing mbutuhake transparansi, aku yakin yen praktik umum ora bakal dihargai saiki.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.