Apa sing diarani Search Engine Spam?

golek spam

Kita wis nempuh tendhangan gedhe akhir-akhir iki ngelingake sampeyan babagan teknik optimisasi mesin telusuran sing bakal nggawe sampeyan masalah. Sanajan situs sampeyan ora lagi lara saiki, Google tetep ngowahi algoritma lan nyoba sing anyar sing bakal nyekel sampeyan sesuk. Aja digodha spam karo mesin telusuran… sampeyan bakal bisa nggayuh sampeyan.

iki Telusuri Infographic by SEO Book nggoleki sampeyan kanthi macem-macem teknik sing kudu sampeyan hindari, supaya ora ngasilake konten sing bakal dianggep minangka spam mesin telusuran.

spam mesin telusuran

2 Komentar

  1. 1

    Ing intro sampeyan, sampeyan ujar manawa infographic "mbukak sampeyan liwat macem-macem teknik sing kudu sampeyan hindari
    sampeyan ora ngasilake konten sing bakal dianggep minangka spam mesin telusuran. ”

    Nanging tampilan sing cedhak ing grafis katon kaya tujuan sing beda: grafis kasebut kayane dirancang kanggo moyoki utawa ngritik kabeh konsep Search Engine Spam - utawa paling ora kanggo ngolok-olok definisi Google babagan iki.

    Dheweke nuduhake, ing kolom sisih tengen, Google nindakake meh kabeh teknik sing dianggep "ala", lan menehi saran yen teknik kasebut pancen sing ngidini Google dadi sukses. Utamane dhasar grafis ("Ah ... dadi spam iku ...") kaya-kaya nggawe konsep konsep "spam mesin telusuran" lan / utawa nuduhake manawa spam mesin telusuran minangka teknik pemasaran sing efektif lan efektif.

    Apa sing sampeyan pikirake babagan iki? Apa sampeyan ndeleng pesen sing padha ing infographic sing dakkirim?

    Lan yen mangkono…. sampeyan setuju karo pesen kasebut?

    • 2

      Aku mesthi ndeleng perkara sing padha karo sampeyan, Greg. Aku rada curiga karo pendekatan Google babagan prekara iki - nanging dheweke dadi bos lan kita kudu netepi sarat ... sanajan cocog karo kanthonge.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.