Pangguna Pitakon Mesin # 1 Pitakon Kanggo Bisnis Sampeyan

Depositphotos 26876481 s

Carane?

Ing 2014, metu saka kabeh telusuran ing Google, carane yaiku istilah # 1 sing digunakake dening pangguna mesin telusuran. Saben produk utawa layanan sing didol ing Internet mangsuli a carane. Pitakonane yaiku apa sampeyan dadi tujuan kanggo informasi sing digoleki.

Yen sampeyan ngombe olahraga, kepiye cara ngatasi kram, utawa cara nyiyapake awak kanggo olahraga sing angel. Yen sampeyan lagi Analytics perusahaan, kepiye cara nganalisis data kanthi akurat kanggo nyedhiyakake data laba investasi kanggo kampanye sampeyan. Yen sampeyan lagi desainer infographic, kepiye cara milih panyedhiya utawa cara promosi infographic kanthi efektif.

Sawetara perusahaan ora ngomong babagan carane amarga dheweke kuwatir nggawe rahasia dagang kanthi online. Iki minangka pedhang bermata loro sing aku percaya sampeyan mung bakal nglarani ati. Yen sampeyan ora nyritakake kepiye, pesaing sampeyan duwe kesempatan. Bisa ngevaluasi kanthi lengkap carane padha ngatasi masalah kasebut menehi kauntungan kompetitif.

Lan ing jaman saiki, yen sampeyan ora percaya manawa wong sing neliti tuku sabanjure ora bisa nemokake carane sampeyan nindakake, sampeyan delirious. Luwih becik aku nulis babagan carane mbenerake masalah lan ngatasi masalah kanggo klien tinimbang pesaing supaya posisi kita salah. Yaiku sing wis nyata kedadeyan ing industri kita.

Dadi, nalika sampeyan ngrencanakake konten 2015 kanggo perusahaan sampeyan, ana pirang-pirang ton pitakon carane sampeyan bisa mangsuli kanthi online.

  • carane kanggo milih vendor (lan kenapa sampeyan luwih apik).
  • carane kanggo mbenerake biaya (lan bisa uga luwih larang).
  • carane kanggo ngevaluasi solusi (lan cara solusi sampeyan cocog).
  • carane kanggo ngatasi masalah (tanpa lan solusi sampeyan kanggo ngerteni bedane sampeyan).
  • carane industri wis ganti (lan sampeyan tetep ndhuwur).
  • carane faktor eksternal (ekonomi, bakat, teknologi) mengaruhi solusi kasebut.
  • carane sampeyan wis mumpuni (sertifikasi, peraturan, prasarana).
  • carane akeh sumber daya sing dibutuhake (lan cara sampeyan nyuda).
  • carane akeh regane (lan carane regane efektif).

Sing paling gedhe babagan njawab pitakon carane yaiku sampeyan bisa kanthi efektif nyedhiyakake perusahaan, produk utawa layanan kanthi efektif kanggo mbantu solusi kasebut. Mesthi, yen sampeyan lagi mangsuli carane kanggo nginstal jubin kayu atos, ana sing pengin mutusake dhewe. Nanging efektif carane menyang artikel bakal menehi rincian babagan manawa luwih becik njaluk profesional.

DIY ora bakal nggunakake layanan sampeyan, sampeyan bakal ngetutake wong sing neliti babagan kesulitan kasebut.