SEO: Dadi Asil Mung Setengah Perang

Kadhangkala masarakat nindakake kabeh perkara sing bener kanggo nggawe situse menyang kaca asil mesin telusuran nanging isih ora weruh asil telusuran. Yen sampeyan ndeleng asil telusuran lan tuwuhing ing Google Analytics lan ora bisa ndeleng akeh lalu lintas - sampeyan bisa uga kudu luwih jero.

Nganggo pengunjung anyar diwiwiti karo kaca asil mesin telusuran. Apa sampeyan ing kaca asil mesin telusuran kanggo tembung kunci sing bakal ngasilake lalu lintas? Yen sampeyan ana ing kaca asil mesin telusuran, yaiku wong sing ngeklik asil kasebut menyang situs utawa blog sampeyan?

Sampeyan ora bakal nemokake informasi iki ing Analytics paket, nanging sampeyan bakal nemokake ing Google Webmaster (Bing Webmaster durung duwe iki). Google Search Console menehi sampeyan asil saka asil telusuran sing diindeks lan posisi sampeyan… banjur asil nyata sing diklik dening wong-wong.
telusuran webmaster

Yen sampeyan nemokake akeh asil mesin telusuran nanging ora diklik, sampeyan kudu ndandani kanthi nulis judhul kaca sing luwih apik (utawa judhul postingan blog) lan sawetara ukara sing kaya tembung kunci sing apik. Iki asil mesin telusuran kanggo Geotag Blog sampeyan:
asil serp

Elinga kepiye asil Problogger luwih apik? Kabeh wong kudu ngeklik asile ... mula aku kudu modifikasi babagan tambang. Aku bakal nyoba deskripsi meta anyar:

Alat sederhana kanggo menehi tandha geotag situs web, blog, utawa feed rss. Ketik alamat sampeyan lan kita bakal nggawe kode kanggo nempel ing situs, blog utawa feed RSS.

Muga-muga suntingan cilik iki bakal ngasilake luwih akeh panelusur ing situsku Geotag Blog sampeyan tinimbang kompetisi!

Aku uga nemokake akeh telusuran alat kanggo ngresiki alamat sampeyan utawa nemokake zip kanggo alamat mula aku uga nambah sawetara verbiage supaya bisa uga! Kita bakal nonton lan ndeleng asil ing pirang-pirang minggu. Aku ngirim maneh situs kasebut menyang Google kanggo ngindeks maneh saiki yen aku wis ngowahi kaca kasebut.

5 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3
        • 4

          Sing nggumunake - sampeyan kudu duwe sawetara panulis konten sing apik. Kita duwe sawetara klien sing wis ditindakake sawetara pelatihan lanjut kanggo nambah CTR kanthi judhul kirim sing luwih menarik amarga RKT-nya kurang ing SERP. Aku ora bakal ngomong umum - nanging aku wis ndeleng akeh conto. Cukup kanggo ngirim babagan :).

          • 5

            Aku appreciate kaweruh. Aku mesthi bakal njupuk dipikir ing iki
            masalah.

            Aku pracaya bab cilik kaya iki carane situs web misahake dhewe
            sukses online. Aku nemokake akeh banget wong mung ngerti ABC amarga padha
            njupuk kelas lan ora ngerti carane saingan karo situs web liyane sing uga
            ngerti ABC.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.