Sapa Penjahat Pemasaran Mesin Telusuran Sampeyan?

search-engine-marketing-villain

search-engine-marketing-villainOra dadi masalah pira pendhidhikan dhisik sing sampeyan lebokake ing keterlibatan anyar, Penjahat Pemasaran Mesin Telusuran bakal muncul nalika sampeyan ora nyangka. Aku wis ngenali dhaptar cendhak Penjahat sing, ing Pengaruh EverEffect, kayane bisa ditemokake nalika melu prospek anyar.

Apa sampeyan bisa nggandhengake salah sawijine?

Kurang Gol - Aja Ngomong Pira Sampeyan pengin Nglampahi, Ngomong Pira Sampeyan pengin

Ing saben rapat prospek anyar, kita takon, "Apa target bisnis sampeyan?". Lan meh saben-saben wangsulane "drive luwih akeh lalu lintas" utawa "pangkat ing tembung kunci tartamtu". Mitra Search Engine Marketing kudu ngerti apa sing nggawe bisnis sampeyan mlaku. Banjur kita bisa target tembung kunci sing bener sing bakal ngasilake lalu lintas sing luwih akeh menyang situs web sampeyan. Gagal nyelarasake bisnis lan gol telusuran marketing minangka salah sawijining panyebab paling asring kegagalan pemasaran online.

Kurang Sumber Daya & Komitmen - Kekurangan Sumber Daya Nggawe Akeh Wong

Mesthine sampeyan butuh sumber daya kanggo nggayuh target pemasaran mesin telusuran.  Shirley Tan nulis kiriman sing apik ing SearchEngineLand minggu kepungkur babagan kasunyatan iki. Bisnis ora ngerti manawa kanggo entuk sukses mbutuhake sumber daya manungsa lan komitmen finansial. Nyetir lalu lintas Web liyane menyang situs sampeyan adoh saka gratis. Ana sawetara perusahaan sing duwe sumber daya sing cukup wiwit wiwitan kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake.

Kurang Sabar & Fokus - Ora Ana Apa sing Wis Ngrampungake Ora Bakal Paling Penting Yen Sampeyan Ora Ngganggu Kanthi Sukses

Kampanye pemasaran telusuran arang banget ditindakake sawise siji utawa rong wulan. Ana alesan Konsultan Pemasaran Mesin Telusuran pengin bisnis mlebu kontrak 6 utawa 12 wulan. Kanggo nggayuh target bisnis sing dikarepake butuh wektu. Search Engine Optimization (SEO) ora ana siji-siji lan wis rampung. SEO minangka proses optimasi on-site lan off-site sing isih ana. Pay Per Click (PPC) durung disetel lan lali. PPC minangka proses perbaikan sing isih aktif kanggo entuk paling dhuwit.

Kurang Atenake & Eksekusi - Sétan ana ing Rincian

Strategi bisnis lan pemasaran online sampeyan bisa dadi tanpa cacat, nanging ora ana perhatian lan eksekusi bisa mbuktekake strategi sing paling salah. Ora nggatekake lan nglakokake perbaikan asring nyebabake kesempatan sing ilang kanggo nggedhekake ROI. SEO ora kabeh babagan nggawe link, nggatekake optimasi ing situs kanthi dramatis bisa nambah pangkat. Kaca dhasar minangka kunci kanggo ngonversi lalu lintas PPC. PPC dudu nyuda biaya saben klik, nanging luwih murah Biaya Saben Konversi.

6 Komentar

  1. 1

    Aku bakal maca postingan blog kanthi gambar saka Office Space. Oalah, sampeyan nerangake sawetara poin sing apik. Penting banget kanggo klien ngerti manawa ora beda karo taktik pemasaran liyane, asring mbutuhake wektu online kanggo nggawe merek lan ngarsane ing mesin telusuran. Sabar iku prelu.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.