Ngatur kothak Panelusuran Firefox (nganggo Blog sampeyan dhewe!)

Dhaptar Panelusuran FirefoxYou may have figured out my now that I'm a Firefoxaholic. I love the browser… it's lightweight and very simple to use. One of the other features I like is the search list up in the top right. I can have all my favorite search engines in there and flip back and forth.

Kanggo nambah mesin telusuran kanggo Firefox, sampeyan mung kudu menyang Search Engine Add On kaca banjur klik sing pengin sampeyan instal.

But did you know that you could build one for your own site? It's actually quite simple. The format for Search Engine plugins is a combination of an XML file (.src) and an image to display. Tonight, I got an idea… how could I add situsku menyang dhaptar Mesin Telusuran?

It's actually quite easy. My search address for my site (you can test this with my search box) is http://martech.zone's=something ing endi "s" minangka variabel lan ana istilah sing digoleki.

Nglamar iki menyang formulir sing sederhana, aku nulis sawetara kode kanggo ngasilake file src kanthi dinamis sing digunakake kanggo nambah mesin telusuran ing browser sampeyan. Klik ing kene kanggo mbukak formulir lan tambahake blog utawa situs sampeyan dhewe (yen nduweni kemampuan telusuran), menyang blog sampeyan dhewe!

If you love someone else's blog, like John Chow… Sampeyan bisa nambah mesin Telusuran John Chow karo s minangka variabel! URL: http://www.johnchow.com/'s=something. Kaya Problogger? Sampeyan bisa nambah sing kanthi cara sing padha!

Matt Cutts? URL: http://www.mattcutts.com/blog/ lan s kanggo variabel.

Kajaba disesuaikan, s mesthi dadi variabel kanggo blog WordPress dadi bisa migunani banget. Muga-muga sampeyan seneng!

Tambah blog menyang Dhaptar Mesin Telusuran…

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur suwun Blendah!

      Aku sejatine bakal nyoba sabanjure. Firefox rada repot banget ing pratelan path kanggo file sumber. Aku kudu ngapusi supaya bisa digunakake. Ayo kula priksa bab kasebut sajrone sedina utawa suwene lan aku bakal bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake. Aku kira sawetara jinis masalah karo karakter sing dilewati.

      Doug

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Aku nemokake manawa telusuran situs google (nggunakake situs: tembung kunci) biasane menehi asil sing luwih apik tinimbang nggunakake telusuran internal WordPress.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.