Ngatur kothak Panelusuran Firefox (nganggo Blog sampeyan dhewe!)

Dhaptar Panelusuran FirefoxSampeyan bisa uga wis ngerti saiki aku dadi Firefoxaholic. Aku seneng browser ... iku entheng lan gampang digunakake. Salah sawijining fitur liyane sing disenengi yaiku dhaptar telusuran ing sisih tengen ndhuwur. Aku bisa nemokake kabeh mesin telusuran favoritku lan muter terus.

Kanggo nambah mesin telusuran kanggo Firefox, sampeyan mung kudu menyang Search Engine Add On kaca banjur klik sing pengin sampeyan instal.

Nanging apa sampeyan ngerti manawa bisa nggawe siji kanggo situs sampeyan dhewe? Sejatine cukup sederhana. Format plugin Search Engine yaiku kombinasi file XML (.src) lan gambar sing bakal ditampilake. Bengi iki, aku duwe ide… ​​kepiye cara nambah situsku menyang dhaptar Mesin Telusuran?

Pancen gampang banget. Alamat telusuran kanggo situsku (sampeyan bisa nyoba nganggo kothak telusuran) http://martech.zone’s=something ing endi "s" minangka variabel lan ana istilah sing digoleki.

Nglamar iki menyang formulir sing sederhana, aku nulis sawetara kode kanggo ngasilake file src kanthi dinamis sing digunakake kanggo nambah mesin telusuran ing browser sampeyan. Klik ing kene kanggo mbukak formulir lan tambahake blog utawa situs sampeyan dhewe (yen nduweni kemampuan telusuran), menyang blog sampeyan dhewe!

Yen sampeyan seneng karo blog wong liya, kaya John Chow… Sampeyan bisa nambah mesin Telusuran John Chow karo s minangka variabel! URL: http://www.johnchow.com/’s=something. Kaya Problogger? Sampeyan bisa nambah sing kanthi cara sing padha!

Matt Cutts? URL: http://www.mattcutts.com/blog/ lan s kanggo variabel.

Kajaba disesuaikan, s mesthi dadi variabel kanggo blog WordPress dadi bisa migunani banget. Muga-muga sampeyan seneng!

Tambah blog menyang Dhaptar Mesin Telusuran…

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur suwun Blendah!

      Aku sejatine bakal nyoba sabanjure. Firefox rada repot banget ing pratelan path kanggo file sumber. Aku kudu ngapusi supaya bisa digunakake. Ayo kula priksa bab kasebut sajrone sedina utawa suwene lan aku bakal bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake. Aku kira sawetara jinis masalah karo karakter sing dilewati.

      Doug

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Aku nemokake manawa telusuran situs google (nggunakake situs: tembung kunci) biasane menehi asil sing luwih apik tinimbang nggunakake telusuran internal WordPress.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.