Telusuri Belanja Pariwara kanggo Q3 2015 Nuduhake Pergeseran Dramatis

tren iklan telusuran q3 2015

Kenshoo iku klien nglakokake kampanye pemasaran digital sing mlaku ing luwih saka 190 negara lan kalebu meh setengah saka Fortune 50 ing kabeh 10 jaringan agensi iklan global paling dhuwur. Iku akeh data - lan matur nuwun banget Kenshoo nuduhake data kasebut karo kita saben triwulan kanggo mirsani tren sing ganti.

Pelanggan gumantung ing piranti seluler luwih saka sadurunge, lan para pemasar canggih ngetutake kampanye sing luwih dioptimalake sing ngasilake asil positif ing sosial lan telusuran sing dibayar. Chris Costello, Direktur Riset Pemasaran kanggo Kenshoo.

Ora mung tuwuhing seluler sing beda dramatis taun iki:

  • Pariwara Media Sosial tayangan mudhun 36% dibandhingake taun kepungkur, yen klik mudhun 75% lan tarif klik-tayang sosial umume mundhak 174%.
  • Pariwara Panelusuran sing Dibayar tayangan tambah 3% dibandhingake taun kepungkur, klik nambah 16% lan klik-tayang nambah 12%.
  • Iklan Seluler kesan tambah 73% dibandhingake taun kepungkur, lan klik mundhak 108%. Kasunyatane, belanja iklan seluler umume nambah 69% nalika belanja desktop lan tablet tetep rata.

Tren liyane sing menarik, miturut pendapat saya, yaiku nyuda biaya per klik lan nambah tarif klik-tayang.

Kenshoo uga nerbitake tren gabungan Wilayah Asia Pasifik Jepang uga wilayah Eropa, Timur Tengah lan Afrika.

Telusuri Tren Pariwara Q3 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.