Oh Uh ... Google Mung Nggawe Industri SEA

rajapati mesin telusuran

rajapati mesin telusuranPembunuhan Mesin Telusuran. Apa sampeyan wis krungu babagan iki? Sampeyan bakal.

Minggu iki, SEO donya ana nguripake munggah mudhun nalika Google mutusake kanggo ngilangi JC Penney saka indeks amarga spammy, backlink kaya kata kunci sing ditemokake ing situs liyane kajaba kanggo nduwur rangking.

Nalika kabeh industri tumindak kaget, umume kita ing industri ngerti manawa iki praktik umum. Kasunyatane yaiku kesalahan sing kurang apik ing algoritma Page Rank Google sing ditinggalake amba banget, mula meh ora bisa ditindakake perusahaan SEO sampeyan. Sing ana ing industri kasebut diarani wong bodho, males lan ora jujur. Aku yakin manawa akeh kritikus sing nindakake SEO duwe backlink kaya tembung kunci ing situs liya sing mbantu ningkatake rangking.

Link balik yaiku a industri ageng. Perusahaan bisa ngentekake atusan ewu dolar karo organisasi backlinking lan bisa ngasilake jutaan dolar. Elinga yen ora sopan kaya ngapusi kaya iki, ora ilegal. Kanthi jujur, aku ora bisa nyalahake perusahaan amarga mbayar backlink.

Saiki aku kerja karo siji klien sing lagi nonton nalika kompetisi ngempalake ewonan backlink spammy saben minggu. Dheweke ngalahake klienku kanthi ewonan istilah lan entuk dhuwit kanthi ironis saka Google Ads. Kanggo nambah cidera, pangadeg sing flamboyan kasebut terus-terusan ngambung bokonge Google lan mikir manawa industri SEO ora jujur ​​- nalika tuku backlink.

Apa sing dakkandhani karo klienku? Aku menehi saran supaya luwih akeh sumber daya lan luwih akeh wektu kanggo calon pengunjung ing media sosial. Mahal banget, mbuwang wektu, lan meh ora bisa ngasilake sing mung tuku backlink. Yaiku pil sing angel ditelan nalika wong industri link balik metu saka kayu sing menehi layanan kanthi biaya paling murah saka konsultasi.

Kasunyatane, iki dudu masalah industri SEO, nanging masalah Google. Kanthi ngukur peringkat banget ing backlink, Google wis ngracuni awake dhewe kanthi ngluncurake industri milyar dolar sing para profesional bisa nggunakake game kasebut kanthi gampang. Nanging wangsulane Google bisa uga luwih elek. Kanthi ngilangi JC Penney saka indeks kanggo backlinking topi ireng, Google ngasilake industri sing luwih ala, yaiku Pembunuhan Mesin Telusuran industri.

Iki minangka industri sing bakal berkembang yen Google nggunakake pendekatan iki karo akeh perusahaan ing wektu kasebut. Industri backlinking bakal terus berkembang - nanging wektu iki ora bakal nggawe backlink menyang situs sampeyan, nanging bakal menehi jejak backlinks kaya spam kanggo situs pesaing sampeyan. Konsultan SEO bakal kerja keras supaya ora ninggalake jejak sing bisa ditindakake Google nalika menehi peringkat marang para pelanggan, nanging bisa miwiti menehi jejak sing luwih jelas kanggo para pesaing.

Saiki, konsultan SEO topi ireng duwe senjata liyane sing bisa digunakake. Nalika ngupayakake nambah rangking klien, dheweke bisa ngrusak peringkat kompetisi. Iki ora apik kanggo industri.

UPDATE: SearchDex, perusahaan SEO sing ditargetake diselidiki lan banjur dipecat dening JC Penney ngumumake kaya ing ngisor iki:

SearchDex durung melu, utawa ndhukung skema ngubungake sing kasebut ing artikel New York Times. Perusahaan kita dibangun kanthi standar etika sing paling dhuwur lan ora ana gunané kita nggunakake panggunaan skema tautan sing ora bener utawa teknik game liyane menyang program kanggo klien. Taktik SEO sing digunakake dening SearchDex kanggo kabeh klien, biyen lan saiki, wis tundhuk karo Pedoman Webmaster Google. Minangka asil saka crita NYTimes, SearchDex verifikasi manawa kabeh strategi sing digunakake kanggo para klien tetep tundhuk karo Pedoman Webmaster Google. Kita uga nganakake investigasi resmi kanggo nyoba nemtokake sumber lan motivasi tautan sing dikutip ing artikel kasebut. - Dave Chaplin, CEO

10 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan bisa nerangake apa sing wis rampung situs liyane kasebut ing istilah awam?
    Apa sampeyan ujar manawa ewonan situs wis nyambung menyang situs JC Penney lan manawa JC Penney wis mbayar hak istimewa kasebut liwat partai kaping 3?

    Apa ora mung pariwara liyane?

    • 2

      Hi Robert,

      Ya, sampeyan bener. JC Penney (kanthi sengaja utawa ora ngerti) nyewa perusahaan SEO sing entuk peringkat kanthi nyebarke link bali sing ringkes - yaiku teks ing jangkar jangkar sing cocog banget karo tembung kunci sing bakal narik lalu lintas menyang kaca.

      Doug

      • 3

        Matur nuwun kanggo panjelasan. Aku mung menyang situs JC Penney. Saiki duwe rangking kaca Alexa # 695 - dudu rangking ala amarga ana pirang-pirang situs internet ing saindenging jagad sing kepengin banget mripatmu. Aku pribadi ora weruh masalah nggunakake SEO kanggo bali menyang situs kaya sing wis dijelasake.

  2. 4

    Kita kabeh kudu miwiti ngrujuk apa sing bakal teka.

    Ing referensi kanggo artikel kasebut ... Google ora ngganggu JC Penny. Anyar
    York Times iya. Google ora nindakake apa-apa nganti pers ditemokake.

    http://www.nytimes.com/2011/02/13/business/13search.html

    Bedane yaiku sawetara blog sing duwe nilai PR dhuwur karo industri
    referensi mungsuh ewonan tautan sing ora relevan.

    Sing kudu kuwatir yaiku evolusi SEO sabanjure.
    Google bakal ngrujuk konten sing bisa didownload sadurunge ngrujuk
    artikel lan blog - ing wektu sing cedhak.

    • 5

      Jross,

      New York Times mbabarake, nanging isih Google sing ngubur JC Penney yen wis bukti. Kaya sing dakkandhakake ing postingan kasebut, proposal kasebut medeni amarga ora ana bukti sing ngubungake tautan balik langsung menyang JC Penney. Iki tegese perusahaan SEO liyane bisa nggunakake taktik sing padha kanggo ngrusak reputasi lan pangkat pesaing. Sampeyan ora ngira manawa Sears lan perusahaan liyane sing lagi wae ana ing posisi # 1 durung entuk bathi?

      Napa David Segal, New York Times, milih JC Penney? Mbok manawa ana sebutan saka pesaing?

      Doug

  3. 6

    SEA kaya sing sampeyan sebut, wis suwe ... Aku kelingan nalika dibahas ing konferensi SEO mainstream ing taun 2008 (dudu minangka strategi sing valid, nanging minangka cara sing kurang cetha kanggo main sistem).

  4. 8

    Teknik kasebut sah meh ing saben bagean ing donya, iki dipraktekke kanggo promosi tembung kunci ing mesin telusuran, link bali karo tembung kunci teks jangkar saka domain liyane minangka metode sing efektif banget kanggo nggawe link lan promosi situs web sampeyan, nanging saiki bakal mesthi ana ancaman kanggo kabeh wong sing nindakake SEO kanggo usahane manawa Google bisa nindakake apa wae kanggo usahane.

  5. 9

    Suwene sadurunge kita ndeleng tuntutan hukum nglawan kompetisi situs sing nuduh SEA? Lan pirang-pirang tuntutan hukum sing bakal kita deleng sadurunge undang-undang dilarang kanggo nglarang praktik kasebut.

  6. 10

    "
    Kanggo nambah cidra, pangadeg sing flamboyant kasebut terus ngambung bokonge Google lan mikir manawa industri SEO ora jujur ​​- nalika tuku backlink. "

    Aku ngerti aku ngerti sapa sing sampeyan omongake 😉

    Posting gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.