Oh Uh ... Google Mung Nggawe Industri SEA

rajapati mesin telusuran

rajapati mesin telusuranPembunuhan Mesin Telusuran. Apa sampeyan wis krungu babagan iki? Sampeyan bakal.

Minggu iki, SEO donya ana nguripake munggah mudhun nalika Google mutusake kanggo ngilangi JC Penney saka indeks amarga spammy, backlink kaya kata kunci sing ditemokake ing situs liyane kajaba kanggo nduwur rangking.

While the entire industry is acting shocked, most of us within the industry know that this was pretty common practice. The fact is that this gaping flaw in Google's Page Rank algorithm left a door so large, that it's pretty much nearly impossible that your SEO firm didn't take advantage of it. Those within the industry are calling them stupid, lazy and dishonest. I'd bet that many of the critics who practice SEO have some keyword rich backlinks somewhere on another site that helped drive their ranking up.

Link balik yaiku a industri ageng. Companies can spend hundreds of thousands of dollars with backlinking organizations and make millions of dollars in sales. Keep in mind that however immoral it might be to cheat like this, it's not illegal. In all honesty, I can't blame companies for paying for backlinks.

I currently work with one client who is watching as their competition is amassing thousands of spammy backlinks every week. They beat my client on thousands of terms and make their money, ironically, off of Google Ads. To add insult to injury, their flamboyant founder is constantly kissing Google's butt and taking about how dishonest the SEO industry is – all while he's buying backlinks.

What do I tell my client? I advise them to devote more resources and more time to engaging prospective visitors in social media. It's expensive, it's time-consuming, and doesn't nearly have the return that simply buying backlinks would. That's a hard pill to swallow when backlinking industry folks are coming out the woodwork offering them services at a fraction of the cost of my consulting.

The fact is that this isn't an SEO industry issue, it's a Google issue. By weighing rank so heavily on backlinks, Google has poisoned itself by launching a billion dollar industry where professionals can easily game them. Google's answer may even be worse, though. By dropping JC Penney from the index for black hat backlinking, Google has spawned a far more evil industry, the Pembunuhan Mesin Telusuran industri.

This is an industry that will flourish if Google takes this approach with more and more companies in the near future. The backlinking industry will continue to grow – but this time it won't be to backlink to your site, it will be to leave a trail of spammy, keyword-rich backlinks to your competitors site. SEO consultants will be working hard not to leave a trail that Google can pick up when ranking their customers, but can begin leaving a more obvious trail to competitors.

Now black hat SEO consultants have another weapon at their disposal. While working to increase their client's ranking, they can pursue destroying the competition's ranking. This is not good for the industry.

UPDATE: SearchDex, perusahaan SEO sing ditargetake diselidiki lan banjur dipecat dening JC Penney ngumumake kaya ing ngisor iki:

SearchDex durung melu, utawa ndhukung skema ngubungake sing kasebut ing artikel New York Times. Perusahaan kita dibangun kanthi standar etika sing paling dhuwur lan ora ana gunané kita nggunakake panggunaan skema tautan sing ora bener utawa teknik game liyane menyang program kanggo klien. Taktik SEO sing digunakake dening SearchDex kanggo kabeh klien, biyen lan saiki, wis tundhuk karo Pedoman Webmaster Google. Minangka asil saka crita NYTimes, SearchDex verifikasi manawa kabeh strategi sing digunakake kanggo para klien tetep tundhuk karo Pedoman Webmaster Google. Kita uga nganakake investigasi resmi kanggo nyoba nemtokake sumber lan motivasi tautan sing dikutip ing artikel kasebut. - Dave Chaplin, CEO

10 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan bisa nerangake apa sing wis rampung situs liyane kasebut ing istilah awam?
    Apa sampeyan ujar manawa ewonan situs wis nyambung menyang situs JC Penney lan manawa JC Penney wis mbayar hak istimewa kasebut liwat partai kaping 3?

    Apa ora mung pariwara liyane?

    • 2

      Hi Robert,

      Ya, sampeyan bener. JC Penney (kanthi sengaja utawa ora ngerti) nyewa perusahaan SEO sing entuk peringkat kanthi nyebarke link bali sing ringkes - yaiku teks ing jangkar jangkar sing cocog banget karo tembung kunci sing bakal narik lalu lintas menyang kaca.

      Doug

      • 3

        Matur nuwun kanggo panjelasan. Aku mung menyang situs JC Penney. Saiki duwe rangking kaca Alexa # 695 - dudu rangking ala amarga ana pirang-pirang situs internet ing saindenging jagad sing kepengin banget mripatmu. Aku pribadi ora weruh masalah nggunakake SEO kanggo bali menyang situs kaya sing wis dijelasake.

  2. 4

    Kita kabeh kudu miwiti ngrujuk apa sing bakal teka.

    Ing referensi kanggo artikel kasebut ... Google ora ngganggu JC Penny. Anyar
    York Times iya. Google ora nindakake apa-apa nganti pers ditemokake.

    http://www.nytimes.com/2011/02/13/business/13search.html

    Bedane yaiku sawetara blog sing duwe nilai PR dhuwur karo industri
    referensi mungsuh ewonan tautan sing ora relevan.

    Sing kudu kuwatir yaiku evolusi SEO sabanjure.
    Google bakal ngrujuk konten sing bisa didownload sadurunge ngrujuk
    artikel lan blog - ing wektu sing cedhak.

    • 5

      Jross,

      New York Times mbabarake, nanging isih Google sing ngubur JC Penney yen wis bukti. Kaya sing dakkandhakake ing postingan kasebut, proposal kasebut medeni amarga ora ana bukti sing ngubungake tautan balik langsung menyang JC Penney. Iki tegese perusahaan SEO liyane bisa nggunakake taktik sing padha kanggo ngrusak reputasi lan pangkat pesaing. Sampeyan ora ngira manawa Sears lan perusahaan liyane sing lagi wae ana ing posisi # 1 durung entuk bathi?

      Napa David Segal, New York Times, milih JC Penney? Mbok manawa ana sebutan saka pesaing?

      Doug

  3. 6

    SEA kaya sing sampeyan sebut, wis suwe ... Aku kelingan nalika dibahas ing konferensi SEO mainstream ing taun 2008 (dudu minangka strategi sing valid, nanging minangka cara sing kurang cetha kanggo main sistem).

  4. 8

    Teknik kasebut sah meh ing saben bagean ing donya, iki dipraktekke kanggo promosi tembung kunci ing mesin telusuran, link bali karo tembung kunci teks jangkar saka domain liyane minangka metode sing efektif banget kanggo nggawe link lan promosi situs web sampeyan, nanging saiki bakal mesthi ana ancaman kanggo kabeh wong sing nindakake SEO kanggo usahane manawa Google bisa nindakake apa wae kanggo usahane.

  5. 9

    Suwene sadurunge kita ndeleng tuntutan hukum nglawan kompetisi situs sing nuduh SEA? Lan pirang-pirang tuntutan hukum sing bakal kita deleng sadurunge undang-undang dilarang kanggo nglarang praktik kasebut.

  6. 10

    "
    Kanggo nambah cidra, pangadeg sing flamboyant kasebut terus ngambung bokonge Google lan mikir manawa industri SEO ora jujur ​​- nalika tuku backlink. "

    Aku ngerti aku ngerti sapa sing sampeyan omongake 😉

    Posting gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.