SDL: Nuduhake Pesen Bersama karo Pelanggan Global

SDL CXC

Saiki, para pemasar sing ngupayakake cara paling cepet lan paling cerdas kanggo ngatur pengalaman para pelanggan tumuju awan. Iki ngidini supaya kabeh data pelanggan bisa mili lan metu saka sistem pemasaran kanthi lancar. Iki tegese profil pelanggan terus nganyari lan kumpulan data pelanggan kanthi otomatis digawe kanthi real-time, menehi tampilan integral saka interaksi pelanggan ing perusahaan merek.

SDL, pangripta sing Cloud Pengalaman Pelanggan (CXC), ujar manawa para pemasar sing ngatur pengalaman pelanggan ing cloud duwe kemampuan ora mung ngatur kampanye, nanging uga nggawe siklus interaksi terus-terusan sing nggayuh pelanggan miturut syarat-syarat kasebut. Ayo goleki cara kerjane:

Ing video ing ndhuwur, sampeyan ngerti manawa SDL CXC ngirimake pengalaman sing adhedhasar data kanthi lancar ing saben titik lelungan pelanggan - liwat saluran, piranti lan basa. Ing siji platform adhedhasar SaaS, CXC nyedhiyakake suite manajemen pengalaman pelanggan terpadu (CX) industri pertama sing nggabungake sosial, konten web, kampanye, e-commerce, Analytics lan alat manajemen dokumentasi. CXC uga integrasi karo Awan Bahasa SDL saengga merek bisa nambah kesempatan kanggo sesambungan karo para pelanggan nganggo basa lan budaya.

SDL Customer Experience Cloud (CXC) minangka platform teknologi terintegrasi sing ngidini perusahaan ngirimake pengalaman data kanthi lancar menyang pelanggan ing saben titik tuku tuku - liwat kabeh saluran, piranti lan basa. 72 saka 100 merek global paling dhuwur nggunakake teknologi SDL kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing unggul.

Pendekatan platform siji SDL menehi para pemasar tampilan gabungan saka interaksi pelanggan. Saka siji lokasi, merek bisa ndeleng efektifitas strategi lan nggawe pangaturan sing konsisten ing kabeh interaksi pelanggan, utawa njupuk pendekatan sing luwih granular yen dibutuhake.

Mangkene conto antarmuka panganggo CXC:

maya-pengalaman-pelanggan-maya

SDL CXC njanjeni cara sing luwih cepet lan gampang kanggo para pemasar bisa sesambungan karo para pelanggan lan menehi kekuwatan kanggo:

  • Waca obrolan konsumen kanthi nglumpukake data pelanggan ing saben titik tutul kanggo menehi informasi babagan proaktif babagan keputusan pemasaran lan produk
  • Kirimake kampanye digital sing cerdas kanthi nggunakake Analytics lan nargetake interaksi kampanye kanggo pelanggan saiki
  • Pengalaman sing relevan banget kanthi nganalisa profil lan prilaku kanthi wektu nyata kanggo nggawe pangiriman kontekstual adhedhasar piranti, wektu dina, lokasi, basa, riwayat pelanggan lan liya-liyane

Pelanggan SDL, Schneider Electric, spesialis manajemen energi nemokake manawa pendekatan siji-platform lan adhedhasar awan nggawe target nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing integral lan lancar dadi luwih gampang. Perusahaan iki macem-macem macem-macem luwih saka 100 negara lan pirang-pirang unit bisnis. Dheweke ngadhepi tantangan umum kanggo merek perusahaan global: Kepiye carane perusahaan kanthi macem-macem produk lan macem-macem solusi sing didistribusikake ing saindenging jagad, ngirim sesuatu sing relevan, konsisten lan cepet kanggo kabeh pelanggan lan geografi sing dilayani?

Kanggo nyukupi kabutuhan kasebut, dheweke golek solusi adhedhasar web sing bakal dadi pusat strategi pemasaran digital, selaras karo pengalaman pelanggan digital lan ngidini fleksibilitas sing pas kanggo cocog karo kabutuhan pelanggan lokal. SDL mung kasedhiya.

Kita kepengin banget ngembangake pengalaman web ing saindenging pelanggan lan nyukupi kabutuhan sing saya owah. Kita yakin SDL wis ditrapake kanggo mbantu kita nggawe situs web dadi pengalaman sing dipersonalisasi, nanggepi kabutuhan tartamtu kanggo saben pelanggan. Nalika nyedhiyakake level relevan karo para pelanggan online, dheweke bakal entuk wangsulan sing luwih cepet kanggo kabutuhane, tambah loyalitas merek lan kabeh ekosistem kita menang. Shawn Burns, Wakil Presiden Senior Pemasaran Web & Digital ing Schneider Electric

Sinau luwih lengkap babagan carane Schneider Electric nggunakake SDL CXC, klik kene Sinau luwih lengkap babagan Cloud Pengalaman Pelanggan SDL.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.