Scup: ngawasi Media Sosial, Analisis lan Keterlibatan

logo scup

Scup scoop pocapan - diwiwiti ing Brasil lan saiki ndhukung basa Inggris, Portugis lan Spanyol. Kanggo bisnis lan agensi, Scup nduweni kabeh fitur utama platform pemantauan, penerbitan lan analisis media sosial wektu nyata.

Scup minangka alat ngawasi media sosial utama lan digunakake luwih saka 22 ewu profesional. Scup mbantu manajer media sosial supaya bisa kerja wiwit posting nganti analisis, nambah efisiensi kanthi dramatis.

Fitur lan Keuntungan Scup

  • Monitor media sosial - Scup bisa digunakake 24 jam saben dina, 7 dina seminggu, ngawasi media sosial kanthi otomatis supaya ora prelu. Ndhaptar tembung kunci lan temokake apa sing dicritakake babagan merek lan pesaing sampeyan ing Twitter, Facebook, Youtube, LinkedIn, Vimeo, Flickr, Orkut, Instagram, Tumblr, Slayariare, Foursquare, Google, Google+, Yahoo !, blog, berita, feed RSS, situs web lan akeh media sosial liyane. Urut barang sing dikoleksi dadi positif, negatif lan netral miturut pambiji sampeyan. Tambah tag kanggo nggolongake barang sampeyan.
  • ngenali - Ngerti sapa sing ngomong babagan merek sampeyan. Sampeyan bisa ngenali wong sing duwe pengaruh lan sing paling akeh ngobrol babagan merek sampeyan, mung sawetara menit sawise sampeyan nggawe telusuran. Gawe obrolan jaringan kanthi cepet ing platform. Scup nyathet obrolan lan interaksi, dadi sampeyan mung bisa fokus karo masalah lan ora kuwatir nglacak sapa sapa.
  • nerbitaké - Kirim ing jaringan sosial nggunakake Scup. Ndhaptar profil Twitter, Facebook lan Youtube lan ngirim tweet, postingan tembok lan video kabeh tanpa ninggalake Scup. Administrasi Scup kalebu sawetara level adhedhasar ijin. Sentralisasi mung ngidini administrator ngawasi ngatur profil, nanging menehi karyawan liyane kemampuan ngirim lan nanggapi. Iki tegese, pitakonan "tembung sandhi akun sosial?" bakal dadi mung memori surem.
  • Reporting - Gawe laporan lan analisa asil. Lacak kemajuan ngawasi sampeyan liwat laporan grafis sing disaring jam, dina, minggu, wulan utawa taun. Fokus karo informasi sing dibutuhake kanggo ngevaluasi strategi sampeyan ing jaringan sosial. Lan yen sampeyan pengin nggawe tangan sampeyan reget lan nggarap data mentah, iku ora masalah. Scup ngekspor kabeh barang saka ngawasi langsung menyang Excel.

monitor-scup

Rega kanggo Scup kompetitif karo platform media sosial sing paling populer ing industri kasebut; nyatane, sampeyan bisa ngirit sawetara atus dolar saben wulan yen dibandhingake karo solusi sampeyan saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.