Scribble Live: Dokumen, Rencanakake lan Jalanake Strategi Konten Sampeyan

coretan langsung

ScribbleLive ngumumake peluncuran Rencana ScribbleLive, strategi konten lan produk perencanaan sing nambah kemampuan para pemasar saka strategi nganti eksekusi. Peluncuran ScribbleLive Plan minangka tambahan saka suite produk saiki lan minangka piranti lunak Saas minangka aplikasi produk sing lengkap.

Miturut Survei CMI / MarketingProfs, pemasar kanthi strategi konten sing didhaptar 60% luwih bisa sukses, nanging mung 32% duwe. Rencana ngidini para pemasar nggawe lan nyathet strategi pemasaran konten lan ngidini nuntun perencanaan pemasaran lan eksekusi.

Rencana ScribbleLive selaras karo target pemasaran konten kanthi mbukak pangguna liwat pirang-pirang pitakon / keputusan sing bakal dijawab sajrone fase strategi sing mbantu nemtokake tujuan / personas. Iki banjur kaiket karo konten sing kudu dileksanakake lan dilebokake ing tanggalan wektu / editorial sampeyan kanggo njupuk keputusan konten sing paling apik; kayata, sapa sing diajak ngobrol, apa sing sampeyan ucapake lan saluran apa sing sampeyan ucapake.

Strategi ScribbleLive

Kanthi Rencana ScribbleLive

  • Strategi Konten - nggawe lan dokumentasi strategi pemasaran sampeyan supaya bisa ngerteni kabeh konten sing sampeyan lakoni.
  • Tujuan lan Tujuan - bangun personas panuku, tema konten, area fokus lan ngukur kinerja konten sampeyan kanthi target strategis.
  • Kolaborasi - ngrusak silo tim lan kerja bebarengan kanggo nglakokake strategi sampeyan, kanthi peran saben anggota ditemtokake wiwit ngrencanakake nganti nerbitake.
  • Gawe lan Jalanake - sentralisasi lan streamline alur kerja, nyuda pirang-pirang alat kanggo ndhukung upaya pemasaran sampeyan.
  • Kalender Editorial - tanggalan editorial sing fleksibel lan pangguna kanggo mbantu ngurutake lan ngatur konten sampeyan.
  • nerbitaké - menyang WordPress bebarengan karo sistem CMS liyane uga Facebook, Twitter, LinkedIn lan Google Plus.

scribblelive-plan-calendar

Babagan Scribble Live

kabeh solusi siji SaaS nggabungake ilmu data karo strategi konten lan perencanaan, nggawe, lan teknologi distribusi kanggo ngasilake asil bisnis sing dioptimalake. ScribbleLive digunakake dening 1000+ merek kalebu Bank of America, Bayer, Deutsche Telekom, Ferrari, Oracle, Red Bull lan Yahoo!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.