5 Masalah SEO Kritik sing Ditemokake Kanthi Screaming Frog

Logo Kodhok Nguwuh

Apa sampeyan wis nyusup situs sampeyan dhewe? Strategi sing apik kanggo ndandani sawetara masalah sing rada terang karo situs sing sampeyan bisa ora ngerteni. Kanca sing apik ing Strategi Situs marang kita bab Screaming Frog's SEO Spider. Iki crawler sederhana sing gratis kanthi watesan 500 halaman internal… cukup kanggo umume situs web. Yen sampeyan butuh luwih akeh, tuku lisensi tahunan £ 99!

Katak kodhok

Aku seneng tenan yen bisa cepet mindhai situs lan ndeleng 5 masalah Optimisasi Mesin Telusuran kritis iki:

  1. 404 Masalah sing Ora Ditemokake kanthi tautan internal, tautan njaba lan gambar. Referensi gambar sing ora ditemokake bisa nggawe situs sampeyan alon. Referensi link internal kanthi salah bisa nggawe frustrasi para pengunjung.
  2. Page Title minangka elemen sing paling penting ing kaca sampeyan, apa sampeyan wis ngoptimalake nganggo tembung kunci?
  3. Deskripsi Meta ditampilake minangka katrangan kaca sampeyan ing kaca asil mesin telusuran (SERP). Kanthi nambah deskripsi meta, sampeyan bisa nambah tarif klik-tayang kanthi drastis menyang kaca.
  4. Judhul - H1 minangka judhul judhul lan sampeyan kudu duwe 1 judhul tengah per kaca. Yen sampeyan duwe luwih akeh, sampeyan bakal pengin pindhah menyang judhul liyane. Screaming Frog bakal nuduhake tag H2 uga… lan duwe luwih saka siji kaca kasebut ora apa-apa. Kabeh judhul kudu sugih ing tembung kunci lan cocog karo topik kaca.
  5. Tag Alt Gambar mbantu mesin telusuran kanthi ngindeks gambar kanthi bener lan nampilake teks alternatif kanggo pamaca layar lan aplikasi sing mblokir teks (kaya nalika masang konten blog ing email). Audit gambar sampeyan lan isi tag teks alternatif kanthi teks sing relevan karo tembung kunci.

Fitur liyane sing apik ing Spidering Frog SEO Spider yoiku Mode Dhaptar. Aku bisa ngekspor kaca kompetitif saka alat kaya Semrush, lebokake menyang file teks, lan impor menyang Screaming Frog kanggo nyusup lan njupuk analisis kabeh elemen kaca peringkat pesaing!

Yen sampeyan pengin luwih jero ngoptimalake mesin telusuran kaca, kita bakal duwe artikel kasebut:

10 Komentar

  1. 1

    Iki alat sing apik. Cepet, efektif lan saiki yen mung nggandhengake karo wordpress supaya sampeyan bisa ngowahi link lan header, lsp saka program iki. Iki pancen apik banget. Pitakonku umume yaiku nyelehake menu ing WordPress kaya iki
    http://www.liveonpage.com, dijupuk dening laba-laba (khusus google). Yen padha, mula bakal akeh perkara sing diganti. Pungkasan aku nggatekake, aku mikir dropdown javascript ora dipilih.

    • 2

      Hai @ twitter-860840610: disqus, amarga sampeyan nerbitake submenu lan nggunakake CSS lan JavaScript kanggo nampilake opsi, Google ndeleng item menu lan hirarki tautan internal. Alat iki uga bakal njupuk. Yen menu sampeyan didhukung Ajax ing endi pandhu arah dijaluk saka kaca liya - mula ora bakal dijupuk.

  2. 3
  3. 6
  4. 7

    Matur suwun ringkesan singkat babagan Screaming Frog!

    Sanajan nggunakake alat liyane kanggo ngatasi optimalisasi ing kaca, luwih apik yen ndeleng alternatif ing njaba. Siji saka arsenalku yaiku WebSite Auditor, lan digunakake kanggo nemokake duplikat, kesalahan kode lan kanggo analisis pesaing ing kaca. Pancen, alat ing kaca kudu ana, luwih-luwih saiki nalika faktor kegunaan dadi kritis banget kanggo SEO.

  5. 10

    Saben dolar sing sampeyan nandur modhal ing Screamingfrog, sampeyan wis ngentekake. Mung $ 100 sampeyan entuk akeh laporan lan data saka alat liyane sing larang regane lan sebagian minangka langganan saben wulan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.