Pratinjau Scrapblog!

Tandha tangan Shel Israel maos “Panulis. Konsultan Wong lanang sing apik. ” Dheweke pancen wong sing hebat! Dina iki Shel nulis kita critakake babagan klien, Scrapblog, mbukak situs kanggo para Preview para blogger. Aku mlaku-mlaku menyang pratinjau lan diunekake!

Ana akeh obrolan ing internet dening programer konvensional sing percaya manawa aplikasi Internet ora bakal bisa nggenteni aplikasi desktop. Aku ndeleng akeh perbandingan ing antarane wong loro kasebut lan aku gumun yen para narasi terus mbantah validitas kasebut SaaS lan RIAs.

Pilihan Tema Pratinjau Scrapblog

Aplikasi kaya Scrapblog kudu ngganti pikiran sampeyan. Ing lampu kilat Flex antarmuka ayu. Nduweni kabeh fitur lan kerumitan aplikasi desktop, sanajan menu bar, nanging bisa digunakake kanthi online kanthi gampang. Aku duwe RAM 2Gb lan panggunaan Memori Firefox mung mlumpat 50Mb kanthi aplikasi lengkap mbukak lan aktif! Bandhingake karo aplikasi desktop!

Editor Pratinjau Scrapblog

Yen iki aplikasi desktop, pancen bakal nggumunake. Nanging ora! Aku njaluk ngapura yen ora nggatekake perkakas lan aplikasi - fitur-fiture akeh banget kanggo didhaptar ing kene. Kasunyatane bisa ditrapake kanthi sampurna lan katon luwih apik. Iki minangka masa depan web!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.