Scoutsee: Monetisasi Media Sosial karo Toko Afiliasi

pramuka

Pramuka is alat seluler sing ngidini sapa entuk dhuwit kanthi promosi produk sing disenengi lan digunakake saben dinane ing Instagram, Facebook lan Twitter. Metodologi ing platform kasebut pancen apik banget. Gawe toko sampeyan dhewe ing Scoutsee, tambahake produk sampeyan, banjur aplikasi seluler ngidini sampeyan nuduhake pembaruan menyang produk kasebut kanthi URL sing disingkat kanggo produk ing toko sampeyan. Yen produk dituku liwat pos, pangguna Scoutsee nampa komisi saka adol, umume antara enem lan sepuluh persen rega tuku.

Pengaruh ing jaringan sosial kabeh ditargetake dening jaringan pengaruh lan perantara liyane kanggo maklar transaksi kanggo promosi produk merek. Scoutsee nggawe jutaan pengaruh ing Instagram kanggo nggampangake transaksi dhewe, kanthi langsung utawa langsung karo merek. Ing Instagram, ana luwih saka enem yuta pangguna kanthi luwih saka 10,000 pengikut. Tom Kwon, salah sawijining pendiri lan CEO Scoutsee.

Fitur Scoutsee kalebu:

  • Instagram sing Bisa Dituku - Terusake nuduhake apa sing sampeyan tresnani ing Instagram lan pilih sing pengin dituku. Gambar produk lan postingan ing Instagram drive Pengikut menyang nyimpen produk curate pangguna Scoutsee dhewe-dhewe, kanthi link langsung kanggo tuku. Yen dituku, komisi kasebut ditransfer menyang PayPal utawa akun bank pangguna Scoutsee.
  • Toko Pribadi - Kurasi kanthi gampang lan promosi produk sing disenengi lan digunakake saben dinane.
  • Yuta Produk - Pilih produk saka ewonan merek lan gampang link menyang kiriman sosial. Katalog produk Scoutsee ngemot luwih saka 8,000 merek, kalebu Amazon.com, Rakuten lan EBay, kanthi atusan yuta produk ing kabeh kategori.
  • Dashboard wektu nyata - Deleng lan analisa kiriman sing bisa dituku lan kepiye kinerja storefront

Download Aplikasi Scoutsee!

Pramuka makarya karo merek lan agensi kanggo nggawe paket insentif khusus kanggo merekrut Pramuka lan nyedhiyakake dashboard kanggo nglacak kinerja.

Scoutsee wis diuji kanthi beta lan saiki ngrencanakake bakal ngluncurake kemitraan karo Spartan Race, perusahaan balap kendala utama ing donya. Spartan Race nggunakake komunitas influencer sing semangat, sing promosi acara lan produk gaya urip liwat postingan sing bisa digawe toko sing didhukung dening Scoutsee ing Instagram menyang pandhereke sing akeh. Tarif klik liwat kenaikan tikel kaping pindho lan konversi luwih dhuwur tinimbang standar industri.

Promo Balapan Pramuka Scoutsee

One comment

  1. 1

    Douglas, iki pancen apik tenan! Aku ora nate krungu babagan iki sadurunge, nanging mesthi bakal mriksa. Matur nuwun kanggo nuduhake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.