Scoutmob: Tawaran Lokal wektu nyata

peta iphone

Ana sawetara reaksi campuran ing industri kesepakatan saben dinane yen rasa nyuda diskon banget bakal ngilangi sawetara bisnis sing nggunakake layanan kasebut. Scoutmob katon nindakake perkara sing beda-beda, nawakake solusi nyata-nyata lan mbayar kanggo bisnis. Scoutmob minangka aplikasi sing disebarake kanggo konsumen ing Android, iPhone lan Blackberry ing endi masarakat bisa mlebu lan mriksa kesepakatan, nanging mung digunakake yen wis siyap.

Saka Scoutmob Kaca FAQ:

Kepiye Scoutmob beda karo situs "tuku klompok" kasebut? Scoutmob padha karo sawetara cara, nanging beda banget karo liyane. Kaya situs kasebut, kita nyedhiyakake email kanthi transaksi saben dina sing kasedhiya sajrone 24 jam. Nanging ora kaya situs "tuku klompok" ing njaba, kita ora mbutuhake pambayaran dhisik saka para pelanggan, mula sampeyan bisa tetep bisa entuk luwih saka bathi kanthi bathi. Iki menehi warga lokal lan liyane babagan nyurung pilihan kanggo dipilih. Luwih saka iku, platform seluler nyengkuyung para pelanggan sing mbayar kasebut kanggo bali kanggo bisnis mbaleni. Kita uga mung nyedhiyakake bisnis lokal, dadi merek sampeyan kalebu sing paling apik sing ditawakake kutha.

Apa kesepakatan khas? Sihir saka penawaran "diskon" Scoutmob yaiku supaya pelanggan demografi sing luwih dhuwur bisa ngeculake kebiasaan lan nyoba bisnis sampeyan, mula kabeh sing dijaluk yaiku supaya para penggemar menehi kesepakatan sing apik. Banjur kita nglindhungi sampeyan kanthi menehi diskon lan mung ngisi daya sampeyan nalika pelanggan mutusake pengin nyoba bisnis.

Kapan aku bakal ditampilake? Tim lokal bakal kerja sama karo sampeyan lan ngrancang dina paling apik kanggo nampilake bisnis sampeyan. Banjur, kita bakal bisa nggarap sampeyan kanggo nggawe nulis Pramuka unik, supaya para pelanggan (lan kabeh kanca) bakal ngrungokake babagan kesepakatan sampeyan.

Suwene apa transaksi? Bisnis sampeyan bakal dadi fitur email lan situs web kita sedina. Banjur, kesepakatan sampeyan bakal bertahan telung wulan. Kanthi cara iki, ana kebutuhan mendesak ing penawaran winates, nanging uga cukup wektu kanggo pelanggan seluler mlebu (lan dadi biasa).

Pinten ora iku biaya? Nganti saiki, siji-sijine cara kanggo ngiklanake kanthi lokal yaiku mbayar klompok dhuwit ing ngarep, muga-muga pesen kasebut ditangkap, banjur nglintasi driji kanggo lalu lintas sikil. Kanthi Scoutmob, kita mung njaluk mbayar yen sampeyan dibayar karo para pelanggan. Pengin ngerti luwih lengkap babagan rega? Klik ing kene kanggo ngobrol karo tim Scoutmob babagan rega.

Kepiye carane aku mbayar? Sampeyan mbayar kaya sing kudu dibayar: dening para pelanggan sing wareg teka seneng karo tawaran sampeyan. Sawise iku, sampeyan mung mbayar jumlah penggemar Scoutmob sing negesake kesepakatan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.