Pramuka: Layanan kanggo Ngirim Kartu Pos kanthi $ 1 Saben

ngirim kertu kirim

Pramuka minangka layanan sederhana sing nggawe siji prekara - ngidini sampeyan ngirim kertu pos warna 4 × 6 sing disesuaikan karo sampeyan. Sampeyan nyedhiyakake gambar ngarep lan mburi dhewe, nyedhiyakake dhaptar alamat (kita bisa mbantu nggawe utawa sampeyan bisa nindakake dhewe), lan bakal nyetak kertu pos sing apik banjur dikirim menyang nomer pelanggan utawa klien $ 1.00 saben.

Pramuka Kirim kertu pos

Kepiye Scout Bisa

  1. Tambah Gambar - Gunakake template utawa upload JPG, PNG utawa PDF lan platforme bakal divalidasi.
  2. Ketik Alamat - Upload file CSV saka jeneng lan alamat panampa lan bakal dicithak lan dikirim menyang ngendi wae ing AS.
  3. Mbayar lan Kirim - Ketik kertu kredit, deleng pratinjau kertu pos, lan bakal dikirim pesen menyang mitra kanggo nyithak lan ngirim.

Nalika kothak mlebu terus saya akeh email, email langsung tradisional nggawe comeback. Aku entuk udakara satus rong atusatus saben dina ... nanging aku arang entuk luwih saka sawetara email. Kertu kertu pos uga nguntungake amarga ora ana sing mbukak - mung pesen, desain apik, lan ajakan tumindak sing kuwat ing kertu sampeyan.

Lan mesthine, aja lali nyelehake alamat web, alamat email lan uga tautan sosial. Gampangake supaya wong liya nyambung karo sampeyan!

Kirim kertu pos dhisik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.