Dewa kethèk wis ngomong lan Scott Adams nulis buku!

dilbert

scottadamsbook.thumbnailKartunis Scott Adams nembé nerbitake buku tulisan saka blogé, Tancep Komik Gambar, Otak Monyet !: Cartoonist Ora Ngelingi Saran sing Mbantu. Aku wis suwe maca blog Scott lan, saiki, blog paling lucu Aku wis tau maca.

Mangkene cuplikan saka Scott kiriman paling anyar ing Monkey Attack:

Miturut BBC, umat Hindu sing taat nganggep monyet minangka manifestasi dewa kera Hanuman. Ngidini kula kanggo mlebu ing kene lan ngakoni yen aku bisa ngetik tembung "dewa kera" sedina muput, lan kanthi mangkono bakal nggawe aku seneng saben-saben. Amarga ana sebab sing apik, kombinasi tembung "dewa kethèk" nerbitake serotonin sithik langsung menyang bagean ing otak sing paling disenengi.

Dewa kethek ... dewa kethek ... dewa kethek ... Aaaaah, iku sing dakkandhakake? babagan

Kanggo sapa wae sing nate urip ing sawijining perusahaan Amerika, sampeyan ora bakal bisa ndeleng paling ora ana siji strip Dilbert sing ana ing kantor. Skill Scott Adams minangka panulis sejajar karo humor kartune. Aku ngira iki minangka bukti manawa katrampilan lan sukses dudu game kebeneran. Sawetara kiriman favoritku yaiku nalika dheweke nuduhake basa utawa kartun sing ora bisa ditindakake sajrone fase sensor proses ngirim.

Paling apik kanggo Scott lan bukune. Apa hubungane karo Teknologi Pemasaran? Aku mikir crita sing apik yen masarakat bisa nggawe blog dadi buku. Seth Godin nindakake Cilik Iki Anyar Gedhe: lan 183 Riff, Rants, lan Gagasan Bisnis Liyane sing Luar Biasa, Chris Baggott nindakake kanthi Pemasaran Email Miturut Nomer: Cara Nggunakake Alat Pemasaran Paling Gedhe ing Dunia kanggo Nggawe Organisasi Apa wae menyang Level Sabanjure lan saiki Scott nindakake bukune.

Kanggo bisnis, nulis buku nggawa kapercayan. Blogging kasebut bisa nyebabake nulis buku bisa uga dipikirake kabeh bisnis! Aku ngerti aku iki!

Ngomong babagan buku, saiki aku ngobrol ing Amazon lan tuku sawetara dhewe! Sawetara buku pemasaran liyane lan buku babagan Versi Kontrol Versi Kontrol saiki lagi aktif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.