Skor Keterlibatan Sosial

skor sosial

Umume para pemasar ngerti pentinge nggunakake media sosial kanggo komunikasi karo pelanggan, nggawe kesadaran merek lan ngasilake petunjuk, nanging akeh perusahaan sing isih perjuangan. Kepiye sampeyan nggawe prospek ing level pribadi, nampilake nilai perusahaan lan pungkasane dadi pelanggan?

ngetrapake keterlibatan sosialKanggo bisnis, ora ana regane yen duwe ewonan pengikut Twitter yen ora ana sing tuku. Iki bisa diwiwiti kanggo ngukur asil lan gampang ngenali manawa apa sing sampeyan lakoni wis bisa digunakake.

Ing Right On Interactive kita fokus kanggo nemokake cara paling apik kanggo ngukur sukses, lan kita nindakake kanthi ngetrapake macem-macem level keterlibatan. Mesin skor Right On nglacak kabeh kegiatan lan interaksi ing sekitar merek sampeyan. Kita nulis keterlibatan sosial.

Ayo goleki email minangka conto. Sampeyan ngirim prospek newsletter email saben wulan. Sapa wae sing mbukak, bakal nemokake. Yen dheweke ngeklik link ing email, mula titik liyane. Yen ngunjungi kaca web sampeyan, bakal entuk poin luwih akeh. Sing nampa poin paling akeh yaiku sing paling akeh tunangan.

Integrasi Twitter anyar Right On nggawa konsep sing padha menyang media sosial.

Kanthi nglacak kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun twitter pemasar, kita bisa narik kegiyatan kasebut menyang mesin skor ing Right On lan menehi nilai kanggo macem-macem level keterlibatan.

Napa Skor Sosial ROI Beda

Akeh produk Twitter saiki sing ana produk ampli. Sampeyan ngirim apa-apa menyang akun media sosial lan muga-muga bisa retweet supaya bisa entuk pamirsa sing jembar. Iku meh kaya masang papan reklame ing dalan gedhe lan ngarepake supaya akeh wong bisa ndeleng.

Ing Right On Interactive kita fokus ing skor lan keterlibatan, ora nambah. Kita kepengin ngerti lan menehi skor sinyal tuku. Kanthi ngewangi klien supaya bisa ngerti upaya pemasaran media sosial, dheweke bisa ndeleng taktik sing paling efektif.

Skor Sosial ROI bisa Disesuaikan

Integrasi nggabungake kabeh data ing sekitar akun Twitter kaya pengikut anyar, nyebutake merek, retweet lan pesen langsung. Salah sawijining kegiyatan kasebut bisa diwenehi titik keterlibatan, kanthi pemasar ngontrol skor. Wis bisa diatur kanthi lengkap.

Contone, pandherek anyar bisa uga nampa siji poin. Retweet bisa regane loro. Yen prospek ngarahake pesen akun sing regane 10 poin. Pemasar bisa menehi nilai kanggo kegiyatan keterlibatan sing dianggep penting lan efektif.

Ngenali Pitunjuk Panas liwat Skor Sosial ROI

Integrasi Twitter anyar saiki dadi fitur standar Piranti lunak nulis biji Right On. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe pengikut anonim dadi kontak nyata ing basis data perusahaan. Nyambungake kontak Twitter perusahaan lan basis data ngidini tim pemasaran bisa nggunakake kabeh aspek keterlibatan babagan merek kanthi luwih apik.

Salah sawijining fitur sing luwih apik mbantu para pemasar ngenali petunjuk utama, yaiku pangguna sing nggawe akeh keterlibatan lan interaksi ing wektu sing cendhak. Kanthi ngenali pangguna kasebut kanthi cepet, sampeyan bisa langsung langsung nggawe tim penjualan.

Mung siji cara liya Right On Interactive yaiku ngewangi bisnis supaya entuk manfaat saka kegiatan media sosial.

Right On Interactive minangka sponsor otomatisasi pemasaran kanggo Martech Zone. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.