Cara Skor Gol Gol ing Game E-Niaga

WorldCupECommercePreview

Nalika ing Piala Dunia mung bisa menang, akeh perusahaan sing bisa sukses ing game e-Commerce. Ana taktik sing wis kabukten sing ngewangi skor para pengecer. Baynote nuduhake sampeyan cara milih pemain paling apik lan nggawe rencana game sing dinamis supaya bisnis e-Niaga bisa ngasilake menang.

Sadurunge musim diwiwiti, tim kudu luwih dhisik nandur modal ing para pemain utama. Nalika nerangake e-Niaga 5 saka 10 investasi ritel paling penting yaiku pemasaran. 56% pedagang nandur modal ing pemasaran mesin telusuran lan akuisisi pelanggan, 51% ing retensi pelanggan, 48% ing kaca kunci sing luwih apik, lan 42% ing SEO. Ing infographic ing ngisor iki, Baynote nampilake data saka Survei Pedagang Tahunan kaping 14, sing nuduhake ing endi para pedagang nandur modhal, kepiye ngerti kepinginan lan kabutuhan sing owah, lan strategi sing nyedhiyakake ROI paling gedhe.

WorldCupofECommerce

One comment

  1. 1

    Aku ngerti akeh perkara anyar babagan situs e-commerce lan aku yakin manawa bakal mbantu aku akeh. Aku seneng visualisasi ilmu ing kene lan bakal sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.