Scion - iki model pemasaran anyar?

Dadi, sampeyan entuk produk sing apik. Apik banget, kabeh bocah seneng. Adol kaya edan. Opo sing mbok lakoni Ngurangi persediaan supaya sampeyan tetep njaluk permintaan lan aja ngencengi inti sampeyan. Pancen ora ana artine kanggo aku ... nanging isih laris. Pendekatan kita jangka pendek ... panjaluk pungkasane bakal mati, mula ayo adol omongane nganti kabeh wong duwe, mula ayo adol wong loro! Rencana jangka panjang kayata iki resiko kabeh… kompetisi, rasa, cuaca, rega bensin. Apa Eksekutif Amerika duwe cahonies kanggo njupuk strategi iki menyang boss saiki? Aku mikir bakal golek gaweyan liya yen golek.

Narasi sing apik babagan evolusi Scion lan Toyota, ditemokake ing VC. Komentar sambutan!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.