Ilmu Pemasaran Visual

Ilmu Pemasaran Visual

Ing wulan iki, kita duwe 2 foto karo klien, video drone, lan video kepemimpinan pamikiran… kabeh kanggo ngatur situs lan konten klien. Saben ganti gambar stok lan video ing situs pelanggan lan ganti nganggo foto perusahaan, staf, lan pelanggan… bakal ngrubah situs, lan tambah akeh konversi lan konversi.

Iki minangka salah sawijining prekara halus sing durung mesthi diidentifikasi nalika ndeleng situs, nanging pancen duwe pengaruh. Lan infographic iki saka Iscriber rincian ing 5 Alasan Ilmiah Wong Wis Kudu Menanggapi Pemasaran Visual.

  1. Otak kita digawe kanggo pangolahan visual - nggabungake gambar sing relevan karo teks bakal nambah pangeling-eling para pamirsa kanthi 650 persen
  2. Foto nyata narik kawigaten - Foto wong nyata ngasilake 35% asil sing luwih apik tinimbang foto stok
  3. werna narik kawigaten - visual kanthi warna nambah kekarepane masarakat nalika maca sithik konten 80%
  4. Otak kita seneng dadi stimulus - nambah gambar nambah kelingan nganti 65% saka informasi pangrungon
  5. Kita bisa ngerti informasi visual ing cepet - Visual diproses 60,000 kaping luwih cepet tinimbang teks

Dadi, nalika sampeyan ngupayakake nulis tembung, sampeyan kudu luwih becik - yen ora luwih - gaweyan menyang visual sing dituduhake karo konten sampeyan. Mangkene infographic lengkap lan rinci:

Ilmu Pemasaran Visual

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.