Video: Ilmu Persuasi

pengaruh ya

Salah sawijining infografis populer sing saiki dikirim yaiku 10 Cara Ngonversi Pengunjung nganggo Psikologi. Ngerti apa sing nggawe wong tuku dadi penting kanggo para pemasar. Yen sampeyan bisa menehi informasi sing dibutuhake, sampeyan bisa nyebabake keputusan tuku.

Infographic video iki saka panulis saka Ya !: 50 Cara sing Terbukti Kanthi Ilmiah Kanggo Persuasif menehi wawasan babagan apa sing motivasi kanggo tuku. Trabasan universal sing dijelasake ing video kasebut yaiku wangsalan, kekirangan, panguwasa, konsistensi, dikarepake lan konsensus.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.