Praktik Paling Apik kanggo Penjadwalan Pos Media Sosial sing Tepat

Ngrencanakake kiriman media sosial kudu dadi bagean penting ing strategi pemasaran media sosial, lan ora perlu dingerteni, akeh mupangate. Kajaba ora kudu mikir babagan posting ing pirang-pirang platform media sosial kaping pirang-pirang dina, sampeyan uga bakal njaga jadwal sing konsisten, ngrancang konten sing sensitif wektu, lan duwe rasio nuduhake sehat amarga sampeyan bisa ngrancang sadurunge.

Aja ing platform media sosial saben dina saben dina, jadwal nggawe sampeyan luwih cepet wektu sing bisa digunakake kanggo nambah bisnis. Yen sampeyan ora ngerti arep miwiti, kita bakal menehi praktik paling apik kanggo gawe jadwal posting media sosial sing tepat.

Kirim ing Perfect Times

Amarga algoritma sing saya owah ing macem-macem platform media sosial, posting ing wektu sing tepat ing akun media sosial iku penting yen sampeyan pengin kiriman sampeyan bisa dingerteni dening akeh wong. Kanthi jumlah pangguna media sosial saben dina nambah, feed berita platform media sosial ora nate luwih cepet.

Wawasan lan analitik minangka salah sawijining cara kanggo sampeyan ngerti wektu sing paling apik. Cukup nonton nalika pamirsa paling aktif online lan kirim ing wektu kasebut. Mangkene, yen sampeyan pengin duwe wawasan sing luwih tepat, sampeyan bisa nggunakake alat jadwal media sosial. Alat jinis kasebut bakal menehi wektu posting sing sampurna saben-saben wiwit nggunakake algoritma kanggo nemtokake wektu sing paling apik.

Berjuang supaya bisa ngatur luwih saka siji akun media sosial? Priksa pandhuan lengkap babagan cara ngatur macem-macem akun media sosial lan deleng praktik sing paling apik.

Optimalake Frekuensi Posting Sampeyan - Ngerteni Kerep Kiriman

"Sepira kerepe aku ngirim ing akun Facebook / Twitter / Instagram?" minangka salah sawijining pitakon sing paling asring ditakokake babagan strategi konten media sosial. Sayange, ora ana nomer emas sing ditrapake kanggo platform media sosial. Sawise kabeh, saben platform bisa beda, nanging saben pamirsa uga beda, mula bakal duwe syarat lan pangarepan sing beda.

Siji prekara sing mesthine - posting kanthi asring ora bakal nambah jangkauan utawa nambah pamirsa kanthi luwih cepet. Kosok baline, akun sampeyan bisa uga dianggep spammy, dadi sampeyan bisa uga bakal kelangan calon pengikut.

Salah sawijining cara kanggo ngerteni kaping pirang-pirang sing kudu dikirim ing saben platform media sosial yaiku nganggo eksperimen. Dina Senen, umpamane, sampeyan bisa ngirim siji postingan. Banjur dina Selasa nambahake angka dadi rong pos, dina Rebo dadi telu, lan liya-liyane. Minggu sabanjure priksa wawasan utawa analitis banjur bandhingake.

Ana cara sing luwih gampang kanggo ngerti nomer sing bener, lan uga bisa ditindakake liwat alat penjadwalan media sosial. Yen wis dikandhani, ayo menehi sawetara rekomendasi babagan frekuensi posting sampeyan.

  • Facebook, 1 - 2 kaping saben dina.
  • Twitter, 3 - 5+ kaping saben dina.
  • Instagram, 1 - 2 kaping saben dina.
  • LinkedIn, 2 kaping saben dina.
  • Pinterest - 5+ kaping saben dina.
  • Google+, 1- 3 kaping saben dina.

Siapke Jadwal Posting kanggo Kirim Evergreen

Tetep ana ing media sosial ora gampang; sawise kabeh, sampeyan kudu terus-terusan nyedhiyakake konten kanggo pandherekipun ing macem-macem platform. Nanging, iki ora ateges saben postingan mung kudu diterbitake sepisan. Kosok baline, sawetara kiriman tetep relevan sajrone wektu sing suwe nalika dadi minat para pamirsa. Ngirim ulang konten evergreen minangka cara sing apik kanggo menehi apa sing dikarepake para pamirsa nalika menehi strategi strategi pemasaran konten. Dadi, kepiye sampeyan ngerti kiriman apa sing ijo lan sepira kerepe sampeyan kudu ngirim ulang?

Kiriman evergreen dianggep minangka kiriman sing ora peka karo wektu lan menehi regane sajrone wektu sing suwe. Salah sawijining cara kanggo ngerteni kiriman apa sing ana ing evergreen yaiku kanthi manual digoleki ing feed miturut konten lan nomer seneng lan komentar. Banjur gawe jadwal saben siji kanthi manual nalika nggoleki kaping posting paling apik.

Cara liya yaiku, sampeyan wis ngira, kanthi nggunakake alat jadwal. Sawetara alat kasebut ora mung mbantu sampeyan nemokake kiriman sing paling disenengi, komentar, lan saham, nanging uga dijadwalake ing wektu posting sing sampurna ing macem-macem akun media sosial.

Gunakake Alat Penjadwal Media Sosial

Nalika ngobrol babagan posting ing wektu sing tepat, ngoptimalake frekuensi posting, uga gawe jadwal konten ijo, kita ujar manawa kanthi nggunakake alat jadwal media sosial sampeyan ora mung bakal luwih efisien, nanging sampeyan uga bakal ngirit wektu sing penting. Ana macem-macem alat penjadwal media sosial sing bisa dipilih, nanging sing paling akeh nawakake loro fitur sing padha. Sing pertama yaiku, jelas gawe jadwal kiriman sampeyan ora mung siji, nanging uga ing pirang-pirang akun media sosial. Sing nomer loro yaiku analitis sing dibutuhake banget sing bisa mbantu sampeyan ngerti pamirsa lan nambah strategi konten sampeyan.

Liyane final

Ing jaman saiki, meh ora ana bisnis modern sing bisa digunakake tanpa ana paling ora siji, yen ora luwih saka platform media sosial. Pramila penjadwalan paling penting yen sampeyan pengin duwe wektu kanggo nindakake perkara liya supaya bisa ngembangake bisnis sampeyan tinimbang ngirim ing telpon kanthi rutin. Mula, pilih alat gawe jadwal kaya Amplifr lan delengen carane urip sampeyan dadi luwih gampang nalika bisnis tuwuh!

amplifr

Mlebu Kanggo Amplifr

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.