Jadwal: Integrasi Janjian SaaS

jadwal

Yen sampeyan durung nate krungu Jadwal, sampeyan bakal .. utawa sampeyan bakal nggunakake kanthi cepet! Wis nganti 15,000 pangguna, Jadwal nyedhiyakake bisnis sing nggawe janjian supaya gampang nggabungake online, facebook lan seluler gawe jadwal dhewe kanggo usahane. Sistem kasebut terjangkau banget ... $ 19 saben wulan kanggo pangguna siji utawa $ 34 saben wulan kanggo pirang-pirang pangguna. Perusahaan iki diluncurake setaun setengah kepungkur lan duwe fitur sing kuat lan lengkap sing fokus ing bisnis cilik lan menengah.

Jadwal nggawe tenaga janjian kanggo perusahaan ing luwih saka 45 balung mburi, kanggo kabeh wiwit mlaku-mlaku ing segawon, nganti tukang ledeng, nganti teknisi kuku lan salon rambut. Popularitas layanan kasebut bisa ditampilake dhewe, kanthi luwih saka 60% klien anyar sing didaftar liwat rujukan lan luwih saka 500 klien anyar ditambahake saben minggu. Layanan iki duwe tingkat retensi 99% sing nggumunake!

Fitur utama kalebu:

  • Janjian online pesenan
  • Ngidini penggemar supaya janji janji langsung saka kaca Facebook.
  • A lengkap antarmuka seluler ngidini para pelanggan nggawe janji karo sampeyan kapan wae, ing endi wae.
  • Kelas, lokakarya utawa acara klompok didhukung, ngidini sampeyan ngatur lan ngisi kelas.
  • Nyedhiyakake platform kanggo komunikasi karo klien sampeyan istimewa lan promosi kanthi luwih saka 75 warna, template khusus. Iki kalebu kemampuan kanggo nambah olahpesen upsell kanggo pangeling janjian!
  • Jadwal wis layanan pelanggan, tutorial lan alat sing migunani bebarengan karo komunitas pangguna sing bisa nuduhake tips sukses.

Jadwal ora mbutuhake piranti lunak sing diinstal ing situs klien, mung sawetara tag skrip sing nggawa antarmuka… supaya bisa integral karo situs web sampeyan saiki sajrone sawetara menit. Uga, dheweke duwe Integrasi Facebook supaya para pengikut sampeyan bisa ngeklik jadwal sampeyan lan cepet nggawe janji langsung saka Facebook:
facebook jadwal

Jadwal ora mung minangka platform jadwal, nanging mbantu sampeyan nganggep janjian mbukak kaya inventaris. Bisnis diwenehake alat pemasaran kanggo mbantu dheweke ngrampungake jadwal, nggunakake fitur tawaran popup:
nawakake jadwal panjadwal

Promosi transaksi uga dilebokake ing solusine.
promotor kesepakatan jadwal

Iki conto sing apik kanggo janji Piranti lunak minangka Solusi. Kanthi nyedhiyakake fitur sing kuat kanggo masarakat, Jadwal bisa nyedhiyakake produk sing kuat lan terjangkau kanggo pamilik bisnis. Jadwal uga ngluncurake program rujukan pelanggan anyar. Mlebu kanggo akun nyoba gratis ing Jadwal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.